Російські чиновники почали втікати з Москви

НОВИНИ 24.06.2023 Коментарі 0

Російські чиновники почали покидати Москву. Літаки льотного загону «росія» у супроводі бізнес-джетів відлітають зі столиці до Петербурга.

Щонайменше три борти спеціального льотного загону "росія" відлетіли з Москви до Санкт-Петербурга, - виявив російський телеграм-канал "Можемо пояснити" на сервісі Flightradar. Хто перебуває на їхньому борту, невідомо, але цими бортами користуються високопосадовці.

Серед інших бортів загону "росія" у бік Санкт-Петербурга з Москви вилетів і ТУ-214ПУ. «ПУ» в назві літака означає, що на ньому встановлено пункт управління — та сама «червона кнопка».

Джерело ВЧК-ОГПУ повідомляє, що до Петербурга з Москви можуть тимчасово перевести органи державної влади. Це пов'язано з повстанням ПВК «Вагнер» та реальною загрозою захоплення столиці росії.

Окрім того, повідомлено, що з Москви до турецького Даламана полетів літак найбагатшого члена уряду – віце-прем'єра Дениса Мантурова.

До речі, вартість прямого авіаперельоту з москви до турецької Антальї сьогодні зросла з 20 тисяч російських рублів до 68 тисяч. Рашистські ТГ-канали пишуть, що до Стамбула прямих рейсів не залишилося - вс квитки розкупили.

Фото з відкритих джерел.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: