Російська пропаганда скорегувала наголоси

АНАЛІТИКА 12.09.2022 Коментарі 0

Після провалу на східному фронті, де Збройні Сили України на Харківщині вигнали рашистів подекуди за межі державного кордону,  перші 2-3 дні російська влада і пропаганда мовчали, немов лайна у морди набрали.

Одні робили вигляд, що нічого не відбувається і запускали салюти на день москви, інші мовчали чи брехали про «тактічєскую уловку рассєян» та «орґанізованнає отступлєніє».

Оговталися у кремлі, схоже, в понеділок зранку після похмілля – ЛОМи росії заговорили з подвоєною цинічністю і бравадою. Путінський режим, мінімально оговтавшись, явно вирішив показати і своїм, і чужим (Заходу), що готовий тримати удар. Повторивши терористичний прийом – ударив крилатими ракетами по українській критичній інфраструктурі. Як і 21 рік тому терористи скерували на американські цивільні будівлі пасажирські літаки, так і росіяни завдали удару по другій за потужністю в Україні  Харківській ТЕЦ. Окрім Харківської області, помстилися рашисти і Полтавщині (по Кременчуцькій ТЕЦ) та Сумщині.

Російський тероризм підтвердив у своєму телеграм-каналі і «нєкій» дмітрій мєдвєдєв. Він назвав російські ультиматуми дитячою розминкою перед тим, що росія вимагатиме від України у майбутньому.

«Якийсь Зеленський сказав, що він не вестиме діалог з тими, хто висуває ультиматуми. Нинішні «ультиматуми» – дитяча розминка перед вимогами майбутнього. І він їх знає: тотальна капітуляція київського режиму на умовах росії», - написав «ломик».

Відповідь Президента України на ці теракти була чіткою і зрозумілою: «Навіть крізь непроглядну темряву Україна та цивілізований світ чітко бачать ці терористичні акти. Навмисні й цинічні ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі. Жодних військових об'єктів. Знеструмлені Харківська та Донецька області. У Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській – часткові проблеми з живленням…

Читайте по губах: Без газу чи без вас? - Без вас.

Без світла чи без вас? - Без вас.

Без води чи без вас? - Без вас.

Без їжі чи без вас? - Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші «дружба і братерство».

У відповідь погрози, доведені до «обєзбашенності», російська пропагандистська машина запустила і на інших напрямках. Воєнний лапшоріз іґарь конашенков заговорив про якісь удари по українських позиціях біля звільненого Ізюма і сотні вбитих «укрофашистів». Підхопили запущені з кремля кличі про необхідність ударів по «центрам прінятія рєшеній»  і численні боти в соцмережах.

Топові пропагандисти почали опрацьовувати дещо zнервовану російську публіку, що прагне «побєдобєсія» над «укрофашистами» у непритаманній їм до цього спокійній манері, без надриву голосових зв’язок.

Не оминає своєю увагою російська пропаганда і закордонні терени. Зокрема, кремль робить усе можливе, щоби стравити Польщу й Україну.

За інформацією у Твіттері директора департаменту національної безпеки та речник міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслава Жарина, Кремлівський політолог андрєй суздальцев видав чергову ахінею про те, що поляки хочуть «захопити українські заводи та компанії, скупити землю та отримати прибуток від українських природних ресурсів».

«Він помилково звинувачує поляків у зневажливому ставленні до українців і в тому, що допомога, яку польська влада надає Україні, спрямована на сприяння повному захопленню країни… Контент, що дискредитує Польщу та покликаний підірвати добрі відносини між Варшавою і Києвом постійно просувають пропагандистські центри Росії. Інтенсивність пропагандистської діяльності Кремля у цьому напрямі доводить, що міцний союз Польщі та України становить загрозу інтересам Росії», - написав представник польського уряду.

Як бачимо, успіхи Української Армії напряму впливають на моральний стан кремлівського режиму та російського суспільства. Поки що героїчне звільнення Харківщини спровокувало сум’яття у рашистському середовищі на декілька діб. Але кожен наступний успіх ЗСУ пришвидшує крах путінізму.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: