Російська пропаганда готує ІПСО через дії ЗСУ у районі Бахмута

НОВИНИ 13.05.2023 Коментарі 0

Російська пропагандистська машина готує чергове ІПСО на тлі успішних контратак Сил оборони України в районі Бахмута. Завдання цієї ІПСО – поширення великої кількості текстового (коментарі, статті, оповіді з місць подій) контенту, а також відео й аудіо про «колосальні» втрати Збройних Сил України.

Про це у своєму ТГ-каналі пише військовий експерт Олександр Коваленко. За його словами, таким чином росіяни намагатимуться створити враження, що просування в районі Бахмута підрозділам ЗСУ дається «величезними» втратами та не виправдовує себе.

«Це має, з одного боку, мінімізувати негативний ефект від поразок у російському сегменті та деморалізувати український сегмент, до якого також інтегрують ІПСО. У ході виконання ІПСО буде використано наявний у російських окупаційних військ трофейний реквізит – розпочинаючи від форми ЗСУ (пізнаваний піксель і шеврони) та закінчуючи технікою. Переважно, для переконливості, буде використано трофейну західну техніку, Saxon, М113 та HMMWV», - написав Олександр Коваленко.

Експерт прогнозує, що хвилю рашистської ІПСО підтримуватимуть російські засоби масової пропаганди та західні проросійські ретранслятори. Серед них полковник МакҐреґор, підполковник Деніел Девіс, кандидат у президенти США Кеннеді молодший та інші глашатаї роспропаганди.

Тож, радить Коваленко, потрібно зберігати інформаційну гігієну.

На фото Генштабу ЗСУ – українські воїни рішуче налаштовані вичистити українську землю від російської нечисті

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: