Голова фонду "Оберіг Надії" Марія Яремчук фантастично виступила на "Євробаченні-2023"

НОВИНИ 13.05.2023 Коментарі 0

На сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2023", що у ці дня триває у Ліверпулі, фантастично заспівала українська співачка Марія Яремчук, котра водночас є головою доброчинного фонду «Оберіг Надії», який нині завзязто допомагає ЗСУ.   

Зокрема, це перший виступ виконавиці за останні п'ять років. Марія тріумфально повернулася на сцену з піснею Назарія Яремчука - "Родина", - пише ТСН.

Також артистка виконала пісню Скорика, яка була саме відсилкою до Голодомору, потім долучилась до OTOY і виконала пісню "Щедрик" разом зі Златою Дзюнькою і українськии хором.

Артистка була одягнена у довгу закриту білу сукню. Під час її виступу сцена підсвічувалася синьо-жовтими кольорами, а також за допомогою спецефектів показували портрети відомих українських поетів.

Пісня Марії Яремчук змінилася номером танцівників, які чуттєво виконали танець під композицію "Свіча".

Після цього репер OTOY потішив номером з треком на вірш Тараса Шевченка - "Садок вишневий коло хати".

Додамо, що Марія Яремчук, є президентом міжнародного благодійного фонду «Оберіг Надії». За роки війни з росією Фонд реалізував цілу низку доброчинних проектів, скерованих на підтримку багатьох підрозділів ЗСУ.  

Зокрема, представникам 24-ї окремої механізованої бригади Фонд мав за честь передати автомобіль Nissan Patfinder. 

Також заходом Фонду на передову для наших захисників було відправлено понад сотні одиниць медичних кровоспинних турнікетів, а саме - батальйону білоруських добровольців "Терор".

Військові 2-го взводу 1 роти 202 батальйону отримали від Фонду генератори.

«Також Фонд «Оберіг Надії» активно допомагає дітям-переселянцям, лікарням, дитячим будинках. ЗСУ і діти, національна безпека і майбутнє країни – нині це наші головні напрямки спільних добродійних зусиль», - зазначив голова спостережної ради Фонду, співзасновник інформаційного агентства «Західний інформаційний фронт» («ЗІФ») Юрій Кміть.

Наголосимо, що  фонд «Оберіг Надії», її голова Марія Яремчук та ІА «ЗІФ» давно і плідно співпрацюють. І синергія цієї співпраці вже вилилась не один спільний проект у царинах культури, журналістики, міжнародного співробітництва, доброчинності.

Цікаво також, що нині Марія Яремчук за творчої і технічної підтримки Фонду творить фільм про свого геніального і легендарного батька Назарія Яремчука.      

Марія Яремчук разом із татом Назарієм Яремчуком
uamodna.com

     

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: