Російська федерація повинна бути знищена, - комбат білоруського батальйону

ВІДЕО 18.08.2022 Коментарі 0

Ян Мельников – командир батальйону «Волат», що входить у склад білоруських добровольців полку імені Кастуся Калиновського, в інтерв'ю українському блогеру Олександрові БалаганOFFу розповів про війну з росіянами в Україні, поділився думками про білоруських опозиційних політиків та плани після перемоги.

Ян Мельников з кінця січня 2014-го року спочатку брав участь у Майдані в Києві, а потім – в антитерористичній операції на Сході України. Зараз він командує батальйоном і пояснює, чим відрізняється теперішній етап війни від попереднього. Як повідомляє телеграм-канал полку Калиновського, під час розмови Ян Мельников відповів на питання про ставлення білоруських добровольців до різних політичних рухів, а також пояснив, чому він особисто не стежив за ходом Конференції демократичних сил у Вільнюсі.

За словами комбата, на даному етапі план полку Калиновського полягає у звільненні України від спільного ворога – російських загарбників.

«Без вільної України, без знищення кремлівського режиму не буде вільної Білорусі, - каже Ян Мельников. – Москва повинна бути знищена!»

Фото radiosvoboda.org

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: