Режим визнав львівське медіа "екстремістським"

НОВИНИ 19.01.2024 Коментарі 0

Нарешті це сталося – режим лукашенка звернув увагу на діяльність Білоруського інформаційного центру у Львові та його ТГ-канал "БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ". У четвер, 18 січня, суд Барановицького району Брестської області Білорусі визнав матеріали телеграм-каналу "Беларускі Інфармацыйны" екстремістськими.

"Це означає, що навіть за підписку на наш канал читачів з Білорусі можуть притягнути до кримінальної відповідальності", - застерігає "БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ".

Окрім ТГ-каналу Білоруський інформаційний центр у Львові наповнює матеріалами свій однойменний сайт.

Журналісти білоруського медіа у Львові також нагадали, що список "екстремістських" формувань у Білорусі оновлюють щотижня.

Минулого разу список "екстремістських" ЗМІ поповнили, зокрема, сайт і соцмережі телеканалу "Настоящее время" та проєкти, пов’язані з цією російськомовною мережею, яку створило Радіо Свобода у співпраці з "Голосом Америки".

Зазначимо, що серед співзасновників Білоруського інформаційного центру у Львові є ІА "Західний інформаційний фронт" і його натхненник Юрій Кміть, теперішній голова Благодійного фонду "Вільна Білорусь" Олексій Францкевич. Очолює Білоруський інформаційний центр у Львові білоруська журналістка Аліна Рудіна. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: