Рашисти зберуть молодь окупованих територій на пропагандистське збіговисько у Бердянську

НОВИНИ 22.07.2024 Коментарі 0

Московити запланували провести в окупованому Бердянську молодіжний пропагандистський «форум» «Юг молодой».

Як повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС), участь у так званому форумі мають взяти молоді ідеологічні прихильники диктатора ліліпутіна. А відвідини події, за словами лідерів руху, «гарантують кар’єрне зростання та успішне навчання».

Як пише ЦНС, за оцінками окупантів, цей «шабаш» у Бердянську мають відвідати 800 учасників. Очікується, що на нього приїдуть також російські пропагандисти – актори, блогери та інші діячі кремля.

До слова, раніше росіяни оголошували про плани запустити на тимчасово окупованих територіях Запорізької області радіо «Юг молодой», цільовою аудиторією якого мала б стати українська молодь. Запускати мовлення  радіо збиралися із тимчасово окупованого Мелітополя, а надалі планували розширити його на всю захоплену рашистами частину Запорізької області.

За інформацією Центру національного спротиву, російські загарбники та їхні пособники продовжують політику, спрямовану на зміну національної самоідентифікації української молоді. У травні 100 студентів Донецького державного університету колаборанти відправили в «туристичну» поїздку до Москви в рамках програми так званого цивільно-патріотичного та суспільно корисного молодіжного туризму «Більше, ніж подорож». А в лютому окупанти звозили молодих українців з тимчасово окупованих територій України на так званий «всесвітній фестиваль молоді».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: