Рашисти вигадали «уряд України у вигнанні» та «оселили» його в одній із країн ЄС

НОВИНИ 19.02.2024 Коментарі 0

РашаЗМІ та проросійські акаунти у соцмережах з понеділка скоординовано розганяють «новину»-вигадку про нібито початок роботи у німецькій столиці «уряду України у вигнанні».

На «підтвердження» своєї дезінформації московити публікують «фотокопії документів» (датованих ще травнем минулого року) та знимку нібито берлінського офісу — там на будинку вивішено український прапор.

«Цікаво... У Берліні якась НУО «Уряд України у вигнанні» (NPO «Regierung im Exil der Ukraine») орендувала офіс на 520 квадратів», - цитують якогось користувача ФБ (який виклав світлину і скан) рашапропагандисти.

Прикметно, що в російській мові застосовується абревіатура НПО - «нєправітєльствєнная організація», тоді як українською буде НУО — неурядова організація, що також свідчить про російські корені цієї дези.

Росіянці, звісно, не могли не доповнити цю «новину» поясненнями, що свого часу уряд УНР існував у вигнанні, «тиняючись по закордонах». А «президентом у вигнанні» був Симон Петлюра. Московити також нагадали, що один із німецьких політологів після початку повномасштабного вторгнення пропонував Володимиру Зеленському працювати у вигнанні — у Берліні, влаштувавши там «резиденцію українського уряду в екзилі».

Таким чином рашапропагандисти намагаються посіяти недовіру до української влади, яка нібито готується «здати країну і втекти за кордон», а також нагнітають паніку щодо «близької перемоги рф» та буцімто «беззмістовності» підтримки України союзниками.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: