Рашисти понастворюють музеїв «сво»

НОВИНИ 28.04.2023 Коментарі 0

Навіжені московити вже готові ділитися історичним досвідом і демонструвати «здобутки», отримані під час т. зв. «спецоперації». Відповідне доручення підписав кремлівський карлик і зобов’язав прозвітувати про створення музеїв, присвячених загарбанню України, до кінця цього року.

Мінкульту, міносвіти, мінубивства рф разом із органами виконавчої влади та за участю «Російського історичного товариства» і пошуковців доручено забезпечити створення таких музеїв. Вони також мають оглянути і затвердити «придатні для музеєфікації та експонування артефакти, пов’язані зі «спецоперацією».

Цікаво, чи будуть експонуватися унітази, побутова техніка та килими, награбовані окупантами з «другої армії світу» під час нетривалого перебування в близьких до столиці України регіонах? Гарна була б експозиція…

Скільки цих музеїв буде створено, і де саме їх розташують, наразі невідомо. У дорученні ліліпутіна (ще за підсумками зустрічі з громадськими, патріотичними і молодіжними організаціями 2 лютого цього року) йдеться про «регіональні, муніципальні, на базі освітніх організацій» музеї. Мабуть, їх має бути багато, аби мешканцям боліт усе нагадувало про загиблих московитів, які пішли завойовувати сусідню країну і безславно там загинули.

Окрім всього, ліліпутін також доручив міносвіти і науки спільно з мінубивства і московитською академією наук (РАН) розглянути питання організації вивчення історії т.зв. «сво» і до 30 вересня надати свої пропозиції.

Варто відзначити оце вперте намагання росіянців усюди проштовхнути ідеологічні моменти та елементи «патріотичного виховання». Що з того виходить – то вже діло десяте. Але ця наполегливість часом вражає.

До слова, щойно минулого тижня заступниця міністра освіти рф Тетяна Васильєва повідомила, що нові шкільні підручники з історії для старшокласників, куди буде додано розділ про спецоперацію в Україні, надійдуть до освітніх закладів уже з 1 вересня. А про те, що буде в цих підручниках, ЗІФ писав нещодавно.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: