Рашисти готують ІПСО про відкриття фронту з Білорусі

НОВИНИ 28.05.2024 Коментарі 0

рф готує інформаційно-психологічну операцію про відкриття фронту на кордоні з Білоруссю. Найближчим часом очікуються провокаційні заяви від вищого керівництва росії та Білорусі з погрозами на адресу України.

Про це попереджає Центр протидії дезінформації. Як зазначив його керівник Андрій Коваленко, мета ворога – розтягнути наші сили та резерви, вплинути на нашу логістику. «Для цього вони нагнітатимуть ситуацію інформаційно, щоб наше командування звертало більше уваги на цей напрямок. Втім, Білорусь під постійним наглядом», - зазначив керівник ЦПД.

Також метою цієї ІПСО може бути створення масової паніки серед українського населення.

Проте, на сьогодні ворог не має сил і засобів для наступу на Україну з території білорусі. Хоча росія і буде качати цю тему інформаційно.

За словами очільника ЦПД, люди мають пам’ятати, що в нас великий фронт, і є активні та неактивні зони. «росія розглядає весь наш кордон з білорусами як зону напруги. Звісно ж, Сили оборони давно готові до загроз із цього напрямку і були вжиті всі необхідні заходи. Наразі така загроза лежить виключно в інформаційній площині», - підсумував Андрій Коваленко.

Раніше Центр прогнозував, що рф нарощуватиме інформаційні лякалки щодо можливого наступу з Білорусі.


 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: