Нацгвардійці подякували за FPV-дрони для бригади «Рубіж», - відео

ВІДЕО 27.05.2024 Коментарі 0

Аеророзвідники бригади швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж» подякували Павлові Холковському та його родині за систематичні донати і всебічну підтримку українських захисників.

Днями нацгвардійці оприлюднили в соцмережах відеозвернення-подяку.

«Ми, бригада швидкого реагування НГУ «Рубіж», взвод аеророзвідки, хочемо подякувати Павлові Івановичу Холковському за надану підтримку у вигляді FPV-дронів, які допомагають знищувати ворога. Павло не вперше надає допомогу нашому підрозділу зі зборами на різні потреби аеророзвідки, тим самим наближаючи нас до Перемоги. Слава Україні! Дякую, Павло!», - зазначає один із воїнів.

У скрутні часи для України кожна допомога має надзвичайне значення. Родина Холковських постійно допомагає фінансово бійцям Сил оборони України. За словами воїнів, подібна підтримка української армії та самовіддана праця в тилу є прикладом справжнього патріотизму і громадянської свідомості, що надихають.

Павло Холковський – український волонтер, громадський діяч і меценат. До анексії Криму працював у Ялтинському морському порту, де зарекомендував себе як професіонал та здобув повагу екіпажів як фаховий і справедливий керівник. Наразі бере участь у різноманітних благодійних ініціативах, продовжуючи допомагати і систематично донатити на ЗСУ.

«Не дивуюся, що Павло так багато робить для інших. Він завжди був прикладом для наслідування, Україна в серці», «Пишаюся, що знаю таку людину», «Пашка з тих, хто своїм прикладом показує, як треба жити та діяти. Вдячний, що маємо таких людей!», - залишають відгуки під відео бійці НГУ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: