Рашисти через «своїх» попереджають про майбутній переворот у Грузії?

НОВИНИ 23.10.2024 Коментарі 0

Схоже, московити зробили чималу ставку на збереження проросійського режиму у Грузії. Тож у випадку, якщо наближені до них політики програють парламентські вибори, які відбудуться у Сакартвело цієї неділі, вони, схоже, готові боротися за владу й не надто чистими методами - аж до силових акцій.

Щоправда, попереджають про таку можливість у притаманній московитам манері - звинувачуючи у злісних намірах своїх опонентів. І розганяють цю інформацію через пропагандистські рашаЗМІ.

Отже, за словами речника грузинського парламенту Шалви Папуашвілі, у Грузії є сили, які готують державний переворот після парламентських виборів.

«Всі ознаки вказують на те, що існує група, яка готується до перевороту», - сказав він. За словами Папуашвілі, переворот планувався і після парламентських виборів у 2020 році. Натомість цього разу до спроби заколоту планують залучити спостерігачів. «Йде підготовка до того, щоб захопити владу антидемократичним шляхом, і до цього підключено місцеві організації спостерігачів», - пояснив спікер.

Він уточнив, що за допомогою неурядових організацій планується скласти фальшиві звіти про вибори, щоб створити в Грузії «хибний привід для чергових заворушень».

Парламентські вибори відбудуться в Грузії 26 жовтня на тлі протистояння правлячої партії «Грузинська мрія» та опозиції, парламенту та президента. Раніше опозиція заявляла, що саме «Грузинська мрія» має намір сфальсифікувати результати виборів та влаштувати протести.

Служба зовнішньої розвідки рф у липні голосно заявила про те, що США за допомогою президента Грузії Саломе Зурабишвілі можуть готувати «кольорову революцію». Зокрема, за даними рашистської розвідки, планувалося, що глава держави дасть інтерв'ю одному з американських ЗМІ, в якому звинуватить уряд у зриві переговорів про вступ до ЄС та попередить про катастрофічні наслідки зближення з москвою.

Так чи інак, але москва за будь-яку ціну намагатиметься зберегти свій вплив на владу у Тбілісі. Уже невдовзі матимемо шанс побачити, на що вона здатна задля цієї мети. Схоже, кілька сценаріїв для цього рашисти вже заготували.

Нагадаємо, що як нещодавно писав ЗІФ«Грузинська мрія» вдруге розпочинає процедуру імпічменту президента Саломе Зурабішвілі. Причина та сама, що й у 2023 році – неузгоджені з урядом (як того вимагає законодавство) її закордонні візити

Світлина: з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: