Рашапропагандисти бояться статуеток, які їм тепер масово розсилають

АНАЛІТИКА 19.04.2023 Коментарі 0

Низка росіянських «військових експертів» отримали підозрілі посилки з бюстами, схожими на статуетку-«вбивцю» владлєна татарського. Про ці бандерольки багато хто з них від гріха подалі одразу повідомляв силовиків, пишуть пропагандисти з «ріа новасті».

Як розповів один з рашаекспертів, доктор військових наук Константін Сівков, він отримав повідомлення від місцевої служби доставки про те, що йому прийшла посилка, і кур’єр має її доправити. Щось запідозривши, Сівков перевів доставку з адресної на пункт видачі та написав заяву в поліцію. «Посилку відкривала поліція і підривники. Бюст був позолочений так само, як і статуетка, яку отримав татарскій», - запевнив рашаексперт.

Виявилося, що подібні «сюрпризи» одержали кілька відомих людей – один «великий філософ», ряд воєнкорів і військових експертів. Називати їх Сівков відмовився, пославшись на «таємницю слідства».

Відомо лише, що йому самому надіслали бюстик маршала Георгія Жукова – позолочений, 15-20 см заввишки. Чиї погруддя отримали інші, Сівков не знає, хоча й додав, що є ще принаймні один отримувач погруддя Жукова. Загалом припускають, що розсилала всі статуетки одна і та ж людина, ймовірно з Ульяновська.

А далі починаються нестиковки і глупства. «В одному бюсті вибухівки не знайшли, а в моєму поки невідомо», - розповів рашаексперт. Виходить, що бюстів взагалі було лише два? І в одному точно не було бомби? А чи була вона в другому? Скільки ж людей реально отримали статуетки і не зголосилися у поліцію?

Але допитуватися у рашистів подробиці про їхню викривлену або просто вигадану реальність – марна справа. Головне, що вони розганяють «зрадоньку»: «На мою думку, це акція залякування, організована силами СБУ чи ГУР Генштабу України», - переконаний Сівков.

За його словами, посилки відправлені тим, хто підтримує т.зв. «сво» та дії ліліпутінської влади. Тож нехай вони усвідомлюють, що такі дії несуть у собі небезпеку для життя.

Пізніше стало відомо, що московитські силовики встановили скульптора-відправника: ним виявився власник невеликої майстерні Нікіта Барін, який відмовився розкривати журналістам, хто замовляв статуетки Жукова. «Він написав, що потрібні подарунки до Дня волонтера», - додав скульптор. Виготовляв він бюстики з гіпсополімеру..

Уся ця історія не видалася йому підозрілою, оскільки для нього це звичайна робота. Навіть попри те, що замовлення на 5 бюстів майстерня отримала 12 квітня, а День волонтера на рф відзначають 5 грудня.

Як уже писав ЗІФ, так званий «воєнкор» владлєн татарський (справжнє ім'я – Максім Фомін) загинув 2 квітня: під час його творчого вечора у кафе на Університетській набережній у Санкт-Петербурзі вибухнула бомба, вмонтована у подаровану йому статуетку.

Наступного дня було затримано підозрювану, мешканку Пітера Дар'ю Трепову. За даними національного антитерористичного комітету, вбивство спланували спецслужби України із залученням агентури з числа прихильників «Фонду боротьби з корупцією» Навального. Кремлівський карлик посмертно нагородив татарського орденом Мужності.

Аналітики американського Інституту вивчення війни припустили, що до ліквідації татарського можуть бути причетні сили всередині РФ і це може бути «попередженням» євгєнію прігожину.

А от нинішня «розсилка» більше схожа або на тонкий тролінг противників режиму ліліпутіна, або на чергову інформаційну операцію фсб – мовляв, довкола вороги, треба зімкнути лави і далі воювати. Таким чином, продовжуючи тривалу інформкампанію, яка була розгорнута після підриву «воєнкора» - із почесним прийняттям покійника до лав «вагнерівців», численними вшануваннями і нагородами нібито за шалену звитягу. Так піаритись і використовувати мертвих уміють лише на московії.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: