РФ продовжує активну фазу інформаційної операції «Перун»

НОВИНИ 13.03.2024 Коментарі 0

Інформаційна операція «Перун» спрямована на дестабілізацію політичної ситуації в Україні і країнах Заходу і створення умов для вирішення завдань так званої сво. Операцію втілюють також  на тимчасово окупованих територіях України та в більшості регіонів росфедерації.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: пропагандисти країни окупанта продовжують активну фазу інформаційної операції «Перун». 

До участі в операції залучено підрозділи федеральної служби військ національної гвардії і шпигунів головного управління розвідки рф.

Пропагандисти кремля дають вказівки шпигунам росгвардії здійснювати заходи, зокрема:
- з дискредитації українських і західних проукраїнських політиків, звинувативши їх у корупції і зраді інтересів України;
- виправдовування агресії рф проти України та висвітлення ситуації довкола нашої Держави з вигідних для кремля позицій.
- поширення у медіапросторі дезінформації про начебто «нормалізацію життя» на поневолених росією українських територіях за безпосередньої участі у цьому керівництва рф.
- формування в російському та європейському медіапросторі образу «українських нацистів», тощо.

У першій половині 2024 року про Україну розповідатимуть як уже давно відомі, так і свіжовигадані фейки. Зокрема, про начебто планування державного перевороту в Києві, звинувачення України у початку бойових дій на Донбасі, масовому вбивстві проросійських активістів у Одесі, тощо.

Пік активізації пропагандистів припаде на так звані вибори президента рф. Завершити операцію окупанти планують до 30 червня цього року.

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: