Путінський режим придумав нові покарання для росіян

НОВИНИ 16.08.2023 Коментарі 0

Для населення російської федерації готують нові види покарань за публікації фото та відео місць обстрілу, атак дронів та «інших військових відомостей». Причому любителі фіксувати наслідки обстрілів з боку Збройних Сил України чи «куріння у невстановлених місцях» самими росіянами –  відчують на собі жорсткість кремлівського режиму.

Так, за повідомленням російських ресурсів пропаганди, депутат ради росфедерації андрєй клішас попонує за розповсюдження таких відомостей штрафувати на 500 тисяч рублів (мінімальна зарплата в росії – трохи більше 16 тисяч «дерев’яних») або позбавляти волі на термін до 4-ох років.

Цікаво, що з подібною ініціативою виступили і в анексованому українському Криму. Тамтешній так званий держкомітет Криму запропонував запровадити штрафи до 300 тис руб за публікацію фото та відео атак ЗСУ по росії.

Більше того, на росії вирішили без дозволів суду і слідства узаконити перевіряння вмісту телефонів. Хоча, ніде правди діти, цим зловживали і до змін у законодавстві. Тепер же силовики планують залазити до телефонів росіян без рішення суду. Поправки до закону «Про оперативно-розшукову діяльність» уже розробили в російському міністерстві внутрішніх справ.

Тож, відповідно до змін, силові структури отримають і віддалений доступ до даних росіян на мобільних пристроях. Також силовики зможуть отримати доступ до інформації із хмарних сервісів до рішення суду.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: