Путін продовжує тасувати бездарних генералів

НОВИНИ 30.07.2022 Коментарі 0

«Спецоперація» путінського режиму, що мала завершитися в Україні протягом тижня, перетворилася на затяжну війну. У кремлі традиційно шукають винуватих та стрілочників, а також вдаються до тасування вищих служак у командному складі.

Відсторонення декількох командирів рашистської армії свідчить про те, що війна йде не за планом. І ці факти перестановок у генералітеті москві дедалі важче приховувати, - пише телеграм-канал «МО»,

Через те, що дедалі більше солдатів російської армії відмовляється ставати гарматним м’ясом в Україні, путін змінив головного політрука армії. Через незадовільну роботу своєї посади позбувся генерал-полковник геннадій жидко. Армійською пропагандою він займався на цій посаді менше року. Тепер військово-політичне управління очолив армійський кадровик, який багато років очолювала головне управління кадрів, віктор горемикін.

Українська та західна розвідки також повідомляли про дві інші кадрові перестановки. Відсторонено командувача повітряно-десантними військами генерал-полковника андрія сердюкова через начебто великі бойові втрати. На його місце призначили генерал-полковника михайла теплинського.

Є питання і щодо інших кривавих путінських слуг. Наприклад, у квітні стало відомо, що російськими варварами керуватиме командувач південної групи військ генерал армії олександр дворніков. Останнього прозвали «м'ясником» через дії російської армії під його керівництвом у Сирії.

У червні з'явилася інформація про відсторонення дворнікова. Тепер південним угрупованням військ керує головнокомандувач ВКС, генерал армії сергій суровікін.

Незрозуміла ситуація і з другим за статусом після шойгу армійським начальником – головою російського генштабу валерієм герасимовим (на фото праворуч). Його називають ідеологом початкового плану війни з Україною. Як зауважують журналісти, герасімов не з'явився на параді «побєди», про нього не пише офіційна преса, він не коментує перебіг війни. На Заході впевнені, що він потрапив у немилість до путіна і, мабуть, уже не очолює генштаб.

Тасування колоди з генеральськими чинами пов'язані з тим, що підлеглі путіна не встигають виконувати його накази. Таку думку місяць тому висловив у коментарі «Обозревателю» радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів. На його думку,  це не призводить до якісних змін в армії терористів.

«Путін постійно змінює цілі. Його командири не встигають із виконанням завдань, що він ставить. Навіть взяття Сєвєродонецька відбулося, але зі значним відставанням від його плану», – нагадав радник.

А усунення від командування військами рф в Україні генерала дворнікова є дуже показовим, оскільки він належав до оточення путіна.

«Показово, що Путін починає міняти наближених до себе. Дворніков був таким. Це означає, що він відчуває безсилля», - сказав Віктор Андрусів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: