Путін і російська пропаганда взяли курс на нову поразку в Україні

АНАЛІТИКА 22.12.2022 Коментарі 0

Не досягнувши жодного пункту із запланованого в Україні й отримавши по зубах на всіх напрямках путін і компанія проковтнули невдачі і спрямували зусилля на випрошування перемир’я після провалу шантажу застосувати ядерну зброю. Тема перемир’я і шантажу хоч і залишаються актуальними для кремля, але там зрозуміли, що в Києві зайняли позицію «з терористами не ведуть перемовин – терористів знищують». Для свого порятунку путінський режим обрав тактику збереження хорошої міни за поганої гри і вдався до нової хвилі, спрямованої на підйом «бойового духу» в армії терористів і zомбованого населення.

Після польоту й інспектування в гелікоптері міністра оборони шойгу над «передовими позиціями фронту» (насправді виявилися територією біля кримського Армянська за 80 кілометрів від фронту реального) й показової наради за участю путіна з російським генералітетом у зоні так званої СВО (насправді зустріч відбулася в Ростові) у вівторок відбувся черговий сеанс окозамилювання.

Парочка путін-шойгу розповідали про перспективи і ґрандіозні плани на колегії міноборони.

Бункерний дід годував обіцянками фінансувати без обмежень усі потреби армії. Але разом з тим заявив, що «ми не займатимемося мілітаризацією країни та мілітаризацією економіки». Серед пояснень і випрадовувань путін продовжує називати український народ «братнім» народом, а «те, що відбувається, це, звичайно, наша трагедія, наша спільна трагедія». Разом із тим причина того, «що відбувається», у хворій уяві путіна полягає в політиці «інших країн, третіх країн», які прагнули дезінтегрувати «русскій мір».

Іншими словами, імперець путін причинно-наслідкові зв’язки перевернув з ніг на голову. З його «логіки» випливає, що Україна є невід’ємною частиною росії, а вбивство та геноцид «братнього» народу, мабуть, - це сюжет зі Старого завіту про Каїна та Авеля.

І можна не сумніватися, що мракобісся путінських слів російська пропаганда розкладе по тарілочка і згодує ними вдячну публіку.

Шойгу під час колегії накачував обіцянками про створення, переформатування, реформування й озброєння.

Так, після приєднання Фінляндії і Швеції до НАТО росія у відповідь створить угруповання військ на північному заході, створить московський і ленінградський військові округи, сформує 3 мотострілкові дивізії (у тому числі у складі загальновійськових об'єднань у Херсонській та Запорізькій областях), а також армійський корпус у Карелії, переформує в мотострілкові дивізії 7 мотострілкових бригад у західному, центральному, східному військових округах і на північному флоті.

Повітряно-десантні війська підсилять новосформованими двома десантно-штурмовими дивізіями, танкові армії підсилять змішаними авіаційними дивізіями і бригадами армійської авіації (по 80-100 бойових гелікоптерів у кожній).

Шойгу продовжував невтомно сипати цифрами і про формування 3-ох управлінь авіаційних дивізій, 8 бомбардувальних авіаполків, 1 винищувальний авіаполк, 6 бригад армійської авіації, 5-ти артилерійських дивізій військових округів та артбригади великої потужності, 5 дивізій морських піхотинців.

Для цього кількість гарматного м’яса в російській армії повинна сягнути до 1,5 мільйона тушок (зараз трохи більше мільйона). Контрактників із цього числа планують довести до позначки майже 700 тисяч.

Звідки братимуть техніку для цих потреб – іще те питання: ЗСУ знищили уже понад 3 тисячі російських танків, приблизно 6 тисяч бронемашин, майже 2,5 тисячі одиниць артсистем (гармат і РСЗВ) і майже по три сотні літаків і гвинтокрилів. Про «живу силу» - окрема історія 22 грудня ЗСУ перемололи понад 100 тисяч російської орди. Додайте до цієї цифри щонайменше 200-300 тисяч поранених.

Щоправда, у кремлі, схоже, знайшли цілюще джерело із живою водою і навчилися воскрешати та відновлювати відірвані кінцівки російських чмоіків. Судіть самі: у вересні шойгу переконував, що «майже 90% поранених під час «сво» повернулися у стрій. А вже 21 грудня він заявив про 97% відсотків повернень поранених. Як варіант, можна припустити, що на росії освоїли надсучасні технології зі створення андроїдів.

Рашистський режим не особливо переймається тим, як сприймають його брехню. Радше навпаки, дотримується суворого слідування гебельсівській концепції про «чим неймовірніша неправда, тим швидше у неї повірять». Основне зараз для путіна – вселити оптимізм і бойовий дух і ще трохи продовжити своє перебування у кріслі диктатора. Для цього застосували «ядерні» обіцянки: поставити на бойове чергування 22 пускові установки з міжконтинентальними балістичними ракетами «Ярс», «Авангард» і «Сармат», 3 стратегічних ракетоносці Ту-160М, атомний підводний крейсер проекту «Борей-А» «Імператор Олександр III», 4 підводних човни і 12 надводних кораблів. А ще «наростити постачання високоточних гіперзвукових ракетних комплексів «Кинжал» і «Циркон».

Путінські плани – не що інше, як банальна бравада. Схоже на те, що чим гіршим стає ситуація в економіці та залишках армії, тим неймовірніші обіцянки слухатимуть росіяни.

Показовим тут є коментар свого ж терориста гіркіна-стрєлкова, який у своєму тг-каналі відкрито знущається зі шойгу.

«…Мені чомусь здається, що в текст виступу міністра вкралася прикра помилка: у нього значиться «переформувати», тоді як має бути «перейменувати». По-перше, тому, що перейменувати набагато швидше. – Вчора була бригада – а сьогодні вже дивізія! Гарно, га?!? І не треба ні великої кількості навчених офіцерів і солдатів, ні маси додаткової бойової техніки.... Роти перейменовуємо на батальйони, батальйони – на полки, полки – на бригади, бригади – на дивізії. ВСУ негайно і без бою капітулують, коли зрозуміють – яка сила їм протистоїть... І, що дуже важливо (злі язики підозрюють, що весь зміст цієї «реформи» полягає в даному нюансі) – у нас з'являється багато нових генеральських посад», - написав гіркін.

Один із топ-пропагандистів соловйов останніми днями перебуває у стані максимального кризового загострення і погрожує дійти і до Гааги, і до Парижа, і до Берліна.

У кремлі, здається, пішли «ва-банк». Пропаганда ліпитиме з путіна образ «пацана», що відповідає за «базар»і піде до кінця.

Така думка перегукується і зі словами експерта з Українського інституту майбутнього Вадима Денисенка. На його думку, збільшення російської армії до 1,5 млн осіб має три складових. І однією з них є те, що путін «достатньо давно зрозумів одну з важливих для нього речей: ніколи не можна йти на поступки, якою б не була ціна».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: