Путін докладе максимуму для створення нового імперського проекту зі спробою анексії Білорусі - Сахащик

НОВИНИ 30.12.2022 Коментарі 0

«Росія докладе всіх зусиль, щоби почати новий імперський проект зі спробою анексії Білорусі. Треба стиснути зуби і пройти цей шлях до кінця, інших варіантів вижити як нації у нас немає». Таку думку висловив у своєму підсумковому відеозверненні про зроблене уповноважений з питань національної безпеки Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі Валерій Сахащик.

За його словами, важливим досягненням стало налагодження конструктивної взаємодії з керівництвом Збройних Сил України. Результатом цього стало створення у складі ЗСУ нової білоруської військової частини, основною метою якої є зменшення бойових втрат шляхом забезпечення її найсучаснішим озброєнням, - повідомляє ТГ-канал Об’єднаного перехідного кабінету демократичних сил Білорусі.

Серед важливих досягнень Сахащик назвав проект «Паспалітае Рушэнне» – військово-патріотичне об’єднання білорусів за межами Республіки Білорусь з метою їх консолідації та відродження національної військової культури.

Окрім того, Сахащик відзначив спільну роботу з уповноваженим з питань транзиту влади Павлом Латушком над проектом люстрації. Він дозволить без зайвої радикалізації відокремити сумлінних співробітників силових структур від осіб, які скоюють злочини проти білорусів.

Не залишилася поза увагою підготовлена командою Сахащика пропозиція запровадити санкції проти підприємств військово-промислового комплексу Білорусі та Росії, які беруть участь в агресії проти України.

Валерій Сахащик привітав білорусів з Різдвом Христовим та Новим роком, побажав усім миру та безпеки. Він висловив сподівання, що у білоруського народу вистачить розуму та витримки, щоби пройти через усі випробування і приєднатися до родини європейських народів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: