Провокації на Львівщині та заяви Азарова, що спільного?

РОЗСЛІДУВАННЯ 24.05.2017 Коментарі 0

Аналізуючи російські провокаційні дії на Львівщині в період 10-12 березня 2017 року, ми спробували розібратись, що стало рушійною точкою для російських спецслужб, хто дав сигнал на початок операції.

      Як показує тактика гібридної війни, кожна практична робота «на землі» повинна починатись із правильно підготовленого інформаційного вкиду «на верхах», без правильного «інфікування свідомості», яким нібито повинні бути мотивовані подальші провокаційні дії не буде отримано потрібного результату. 
      Провівши огляд прокремлівських передач, на нашу думку, своєрідним «пострілом Аврори» для російських провокаторів можна вважати зрежисований російськими пропагандистами «виступ» колишнього прем’єр-міністра України, а нині «видатного діяча» в Росії Миколи Яновича Азарова на горезвісному телеканалі «Звєзда». 
      Так от, вранці 10 березня 2017 року (а саме о 09.20 за київським часом) на особистій сторінці у мережі «Фейсбук» опальний український політик викладає уривок власного «спічу» на прокремлівському каналі «Звезда» в ток-шоу «Прогнози» (випуск №34) . Зверніть увагу

до плюндрування та нанесення полонофобських надписів на меморіалі розстріляним професорам на Вулецьких пагорбах у Львові, залишаються лічені години. 

      Слід зауважити, що повна версія передачі вийшла в ефір ще 06 березня 2017 року, і в ній в загальному потоці пропаганди та дискредитаційних заяв щодо української влади та «близької смерті» української державності, український вигнанець вперше (після вже призабутих криків Жиріновського В.В.) анонсує, що «Варшава отберет у ослабленного Киева западные территории. Достаточно мощные геополитические игроки заинтересованы в том, чтобы Украина максимально ослабела. Прежде всего, наш сосед – Польша. Задача – создать хаос и анархию в стране, еще лучше – развязать гражданскую войну, полномасштабную, на всей территории Украины, и, так сказать, отобрать у Украины все те западные территории, которые в свое время ей принадлежали.»
      Натомість ведуча не вдовольнились лише західними територіями України та змусила Яновича, який напевно дещо забув написаний кремлівськими пропагандистами сценарій, сказати, що Польща не вдовольниться до тих пір, поки не візьме решту України «під протекторат».

      ТО ЧИ МОЖНА ВВАЖАТИ ТАКИЙ ПЕРЕБІГ ПОДІЙ ЛИШЕ ЗБІГОМ ОБСТАВИН?

    Чому український втікач так вчасно викладає та активно поширює саме цей уривок програми, саме цей шматок свого виступу – яким нібито він нібито дає сигнал українським національним силам «поляки хочуть вас захопити – бийте їх».

      І тут як за помахом чарівної палички «посипались» одна за другої провокації, російський слід в яких ми детально описали в статті "Шалена активність російських провокаторів на Львівщині – за дві доби три акції!".
      Як бачимо «диму без вогню не буває», бо 

Азаров створив фон, а відповідні провокатори виконали роль вогню!

      Дуже влучно зауважили колеги з порталу «Український простір» - «Ніколай Янович добре засвоїв російське правило міжнародних відносин: “Завжди звинувачуй інших у тому, що робиш сам», а тим паче коли тобі відведена роль «спускового механізму» у черговому етапі гібридної війни російських спецслужб, які щосили намагаються догодити «кремлівському карлику» та не дозволити Україні та Польщі об’єднати зусилля проти російського агресора.

 

​​​​​​ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО
"ГО "ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ" 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: