Про аннунаків зі секти АллатРа

ОКРЕМА ДУМКА 02.11.2023 Коментарі 0

Так, я подивився чотири відеоогляди на Аллатра цього вечора, зараз поясню основне, аби ви зекономили час. Є мужик, Ігор Данілов який працював масажистом у Донецьку і переїхав до Київа. І так вийшло що він –реінкарнація архангела Гарвриїла, імама Махді, Агапіта Печерського та бозна кого ще. Принаймні, так стверджує у книжках невідомий автор, яким, скоріше за все, є сам пан Данілов під псевдонімом. Він хоче врятувати людство, поєднавши всіх під початком т. з. "Благотворчого суспільства", яке більш менш нагадує комунізм, але з езотерикою.

Врятувати від чого? Від зміни клімату, що викликана космосом і відбувається кожні 12 тисяч років. Вона знищить людство, якщо нічого не зробити.

Як? За допомогою іншопланетян, "ануннаків", представниця яких, пані Жанна, з'являється у роликах на офіційному каналі Аллатра.

Ануннаки поводяться із землянами десь як західні партнери – з Україною. Тобто, вони кажуть, що допоможуть врятувати від загибелі, але лише якщо ми виконаємо всі умови з побудови благотворчого суспільства.

Загалом секта поєднує н'ю-ейдж, медитації, аллюзії на великі релігії, містицизм і наукову фантастику. Одного часу вона намагалася продати себе росії, навіть зробила у святій книзі персонажа с біографією Обраного – майже такою самою, як у Путіна. Але щось пішло не так, і у РФ їх також визнали культом.

Тепер вони більше працюють під брендом "Благотворчого Суспільства", спочатку продаючи людям ідею кліматичного кінця світу, і лише якщо людина втягнеться – тоді вже інкарнація Гавриїла, ануннаки, інформація, яка насичує кварки і змінює атоми.

На фото – ануннак Жанна

Борис Мороз, сторінка у FB

Також читайте: СБУ заблокувала антиукраїнську діяльність понад 20 осередків псевдорелігійної секти АллатРа

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: