Специфіка невдалих військових переворотів: на росії затримано 13 старших офіцерів

НОВИНИ 14.07.2023 Коментарі 0

Путін узявся ліквідувати сумнівних офіцерів: затримано 13 старших офіцерів, а близько 15 офіцерів звільнено.

Про це повідомив керівник розвідцентру Сил оборони Естонії полковник Марґо Ґросберґ, - пише ERR.

Ґросберґ також повідомив, що протягом минулого тижня підрозділи військової компанії «Вагнер» передали своє важке озброєння та інше озброєння підрозділам російської армії. Частина вагнерівців досі перебуває в Луганській області України, але у військових діях участі не бере. Водночас є ознаки того, що вони почали переміщатися до Білорусі: у Воронезькій області помічені колони автобусів з білоруськими номерами.

Керівник Центру розвідки Міноборони Естонії також зазначив, що після повстання "Вагнера", як і очікувалося, відбулася чистка в міноборони росії, його головному розвідувальному управлінні (гру) і збройних силах: затримано 13 старших офіцерів, а близько 15 офіцерів, яких вважають причетними до повстання "Вагнера", звільнено.

Він повідомив, що генерала Сергія Суровікіна немає вже три тижні, також затримали заступника міністра оборони з матеріально-технічного забезпечення, заступника Суровікіна і генерала гру.

"Це не дивно, це було очікувано. путін, напевно, підготував свій список, і тепер тих, кого вже не можна вважати надійними, усувають", - сказав Ґросберґ.

Фотоколаж – ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: