Прігожина «зжере система», а Бахмут українці захистять - російський аналітик

АНАЛІТИКА 11.05.2023 Коментарі 0

Путінський кухар євгєній прігожин зараз має «серйозні позиції і ставить ультиматуми». Попри це «система його зжере". Відтак зеківський м’ясник не зможе стати впливовим політиком.

Таку думку у програмі «Правила гри» (переглянути можна на YouTube) висловив російський аналітик Владіслав Інозємцев, повідомляє ТГ-канал «МО».

Коментар експерта стосувався випадів засновника пвк «вагнер» прігожина на адресу керівництва російського міноборони та його обіцянки покинути Бахмут.

Кухар скаржився на нестачу снарядів й у своїй заяві згадав про «щасливого дідуся»: «Як виграти війну, якщо раптом випадково, я просто припускаю, виявиться, що цей дідусь закінчений мудак?».

Потім воєнначальник російських зеків і головорізів пояснив, що під фразою «щасливий дідусь» він мав на увазі не путіна.

«Прігожин має особливий статус. Він грає поза будь-яким правовим полем, - каже Інозємцев. – Є якісь закриті укази про амністії, обіцянки тим людям, яких він звільняє з в'язниць. Це все неофіційно. Прігожин має дуже серйозні позиції для тиску».

За його словами, рашистська регулярна армія мало бере участь у штурмі Бахмута, а тіктокер кадиров який обіцяв замінити прігожинських зеків, передумав.

«Прігожин ставить ультиматуми. На якомусь етапі йому доведеться їх виконати. Але я вважаю, що в такому тоні довго розмовляти з міноборони він не зможе. Або йому скажуть «іди», або спробують списати», - прогнозує експерт.

Інозємців також не вірить у те, що прігожин піде в політику:

  • Жодних президентських та інших політичних перспектив у нього немає. Це людина, яка поставила себе поза системою, і система її зжере. А Бахмут буде відбитий українцями рано чи пізно та ніякі прігожинці його не відстоять.

Ілюстрація із Twitter

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: