Причину того, чому Порошенка не випустили закордон, засекретили 

НОВИНИ 01.12.2023 Коментарі 0

Перший віцеспікер Олександр Корнієнко заявив, що скасував міжнародне відрядження нардепа і 5-го президента України Петра Порошенка після отримання листа з грифом “Для службового користування”, зміст якого він не може розголошувати.

Про це Корнієнко сказав в коментарі національному телемарафону новин, пише сайт politerno.com.ua.

“Він (Порошенко –ред.) вказував як основну підставу – участь у непарламентському заході, партійному форумі Міжнародного демократичного союзу, спільноти, в яку, напевно, входить “Європейська солідарність”. Він писав, що паралельно з цим будуть якісь ще зустрічі високого рівня.

За нашими внутрішніми принципами участь у партійних заходах допускається, але коли надійшов лист ДСК, який я не можу коментувати, ми вимушені були скасувати це відрядження”, – заявив Корнієнко.

Нагадаємо, напередодні експрезидент Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці у ФБ, що прикордонники не випустили його у відрядження за кордон. Натомість прикордонники пояснили, що відмовили у виїзді, бо ВРУ скасувала відрядження Порошенка. 

Петро Порошенко: " Знову театр абсурду на кордоні. Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту. У Польщі та США у мене заплановані десятки зустрічей...".

Фото - скріншоти з відео, яке розміщене на ФБ-сторінці Петра Порошенка. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: