Представник Форуму білоруських демсил в Україні склав повноваження 

НОВИНИ 22.09.2022 Коментарі 0

Колишній керівник Білоруського кризового центру, а тепер голова благодійного фонду "Вільна Білорусь", Олексій Францкевич склав повноваження представника Форуму демократичних сил Білорусі в Україні.

Причиною такого кроку стало те, що Форум через різні обставини "так і не став ані суб'єктом боротьби, ані майданчиком, де узгоджують дії, спрямовані на таку боротьбу".

"З цих причин я інформую про складання мною повноважень представника Форуму демократичних сил Білорусі в Україні та виходжу з ради Форуму. Час розмов завершився - потрібно діяти! - написав Олексій Францкевич на своїй сторінці у FB. - Сьогодні, коли путін оголосив мобілізацію, ми маємо полишити балачки, відкинути всі суперечки та мобілізувати всіх вільних білорусів на підтримку України. Захистимо Вільну Україну — відстоємо Вільну Білорусь!" 

Із двох стратегій, що можуть призвести до звільнення Білорусі, пан Францкевич обрав шлях спільної боротьби з українцями. 

"З двох стратегій, які можуть забезпечити деокупацію Білорусі - силовий спротив усередині країни чи допомога Україні в перемозі над нашим спільним ворогом (рф), що позбавить кремлівського гауляйтера Лукашенка спроможності утримувати Білорусь в неволі - я вірю у здатність вільних білорусів реалізувати другу", - написав волонтер і керівник фонду "Вільна Білорусь".


Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: