Польська військова техніка у Курській області рф – фото

ФОТО 14.08.2024 Коментарі 0

Поширювана російською пропагандою інформація для внутрішнього споживача про поляків і військову техніку НАТО в Курській області не позбавлена частково правди. ЗСУ задіяли у наступі на російській території броньовану техніку, яку передала Україні Польща.

Про це у своєму ТГ-каналі пише Даніель Шеліговський – координатор програми Східної Європи Польського інституту міжнародних відносин Даніель Шеліговський, який виклав фото бойових броньованих машин.

За його словами, польські танки PT-91 Twardy, бойові машини піхоти BWP-1, самохідні гаубиці Krab та бронетранспортери Rosomak (Росомаха) зараз перебувають на службі української армії та залучені до дій на території росії.

САУ "Краб" польського виробництва десь на Курщині

«Польща послідовно заявляє, що передана Україні зброя може бути нею використана на їй власний розсуд, у тому числі для здійснення ударів по російській території. Про постачання польської зброї для України все ще відомо не так багато. У цьому питанні, Польща є якраз однією з найменш "відкритих" країн світу. Такого підходу дотримувався попередній польский уряд і продовжує дотримуватися його нинішня влада. Хоча, на мою думку, дуже шкода.

Що відомо напевно? Що станом на квітень цього року Польща передала Україні 44 пакети військової допомоги на загальну суму близько 4,5 млрд доларів. І це дуже, дуже корисна інвестиція.

Нехай добре послужить!» - написав Даніель Шеліговський.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: