По всьому світу є проблеми із транспортом, на біржах та в лікарнях

НОВИНИ 19.07.2024 Коментарі 0

Численні банки, авіакомпанії та навіть Лондонська фондова біржа заявили про несправності у своїй роботі. Проблеми мають компанії у різних кутках світу.

Ці повідомлення з’явились після того, як компанія Microsoft заявила про проблему в роботі своїх онлайн-сервісів, зокрема Azure і 365, повідомляє агенція Bloomberg.

В офіційному обліковому записі Microsoft 365 у Х з'явилася заява, що компанія «досліджує проблему, що впливає на можливість користувачів отримувати доступ до різних програм та служб Microsoft 365». Пізніше представник Microsoft повідомив ВВС, що «більшість сервісів було відновлено» кількома годинами раніше.

Повідомлялося також про проблеми, які виникли у роботі компаній в США, Великій Британії, Індії, Новій Зеландії, Австралії.

Найбільші авіакомпанії США (зокрема, Delta, United та American Airlines) змушені були навіть призупинити польоти. А в аеропорту Берліна реєстрація на рейси відбувається із суттєвою затримкою. У деяких країнах проблема вплинула на роботу лікарень.

Тим часом в Україні повідомляють про збої в роботі сервісів Sense Bank, мобільного оператора Vodafone та «Нової пошти».

Як повідомляє пресслужба Sense Bank, «тимчасові технічні труднощі сталися в Sense SuperApp» - там не відображаються, картки та рахунки, не працюють перекази, оплата послуг та обмін валют. Крім того, в застосунку неможливо купити облігації та відкрити депозити й кредити. Тож цифровий банк зараз переживає незаплановану технічну перерву.

Абоненти Vodafone скаржаться на неможливість здійснити телефонний виклик та недоступність інших послуг, зокрема, мобільного застосунку.

У звʼязку з деякими програмними оновленнями стався технічний збій у системі роботи з обслуговування клієнтів «Нової пошти».

На фото: у деяких аеропортах через збій посадкові талони заповнюють вручну / Х

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: