По той бік порєбріка: як родичі рашистського пропагандиста живуть в Україні

РОЗСЛІДУВАННЯ 22.05.2023 Коментарі 0

Батько і двоє братів кремлівського пропагандиста євгєнія попова – чоловіка ольгі скабєєвой і депутата державної думи російської федерації – мешкають в Україні. Мати, уродженка Ізмаїла – зараз у москві.

Про це у своєму ТГ-каналі пише журналіст Андрій Цаплієнко.

«Еліта» російської журналістики, яка закликає вбивати українців, це не просто військові злочинці. Це повне лайно в людському плані, тому що мотивує російську армію вбивати своїх найближчих родичів», - йдеться у дописі.

Як приклад «огидного високопрофесійного лайна» Андрій Цаплієнко наводить євгєнія попова, який є одним із «ключових персонажів російської інформаційної машини, яка обслуговує агресію».

«Він має українське коріння. Мати, Євгенія Григорівна Попова, народилась в Ізмаїлі. Зараз у Москві.

Батько, Георгій Павлович Попов (на фото), і досі живе в Україні. Він моряк на пенсії, підробляє в буксирній компанії, спеціаліст зі «судових двигунів». Спочатку жив у Одесі. По якій, за інформаційної підтримки сина, майже кожної ночі прилітає. Зараз живе в Миколаєві. По якому прилітає ще більше.

Георгій Павлович сина-пропагандиста не критикує. Але війна явно торкнулась колишнього моряка», - розповів український журналіст.

За його словами, батько написав йому про його братів:

  • Нікіта і Ілья сєйчас почті нє общаютса, хотя билі всєгда дружни… Ілья просідєл полгода со своєй женой в подвалє моєго дома, пока нє уєхал в Кієв...я спал у сєбя в кладовкє, т. к. там мєньше слишно і нє всєгда просєпаєшся от взривов. Слава Богу, даже стьокла цели пока, боюсь сґлазіть.

Навіть попри слова батька євгєній попов у москві не змінив своєї думки та роботи і продовжує вести кремлівську риторику з телеекранів і виступати перед рашистськими солдатами (як на основній світлині.

«Колись я говорив з російським полоненим, в якого під обстрілом в Харкові загинули син і чоловік рідної сестри, - пише Андрій Цаплієнко. – І я запитав його, чому він мовчазно продовжує служити, чи розуміє він, що, по суті, є співучасником вбивства власних родичів. На що отримав відповідь: «У нас в россіі так. Хочєшь жить – пливі по тєчєнію. Ідьошь протів тєчєнія – нє живьошь вообщє». Професійне лайно Попов дуже давно та переконливо пливе за течією».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: