Писок ліліпутіна знову повернувся з космосу: каже, що московії дуже потрібна цензура, бо йде війна

НОВИНИ 06.09.2024 Коментарі 0

Вуса пєскова в інтерв’ю пропагандистам з ТАСС заявив про те, що «в нинішніх військових умовах» їм необхідна... цензура. Таке враження, що речник бункерного діда перебував десь поза межами галактики та не в курсі, як жорстко регулюється росіянський інфопростір.

«У стані війни, в якому ми перебуваємо, обмеження виправдані, як виправдана і цензура, що гріха таїти. Ми у стані війни. Але коли війна закінчиться, а будь-яка війна закінчується миром, то має бути повна свобода інформації», - заявили вуса пєскова.

На його думку, росія вийшла «на рівень критичної конфронтації з країнами колективного Заходу», і найшанованіші міжнародні ЗМІ «часто не гребують говорити неправду». Це, мовляв, негативна динаміка, і «в цьому плані їм уподібнюватися ніяк не можна».

Також рашапропагандисти улесливо підігнали під цю «новину» писка ліліпутіна «передісторію» - що декілька днів тому вже його шеф заявив про свободу ЗМІ на московії. Мовляв, це «твердо гарантовано конституцією», влада «переконана в необхідності плюралізму» і відкритості в інформаційній сфері, «конструктивно взаємодіє» з різноманітними ЗМІ навіть незалежно від редакційної політики. Можливо, у цю маячню хтось і повірив, але навряд чи серед них були журналісти...

Ну і ще прикметно, що близько року тому – минулої осені – пєсков висловився про цензуру схожим чином: «Я вважаю, що, звичайно, у військовий час має бути певна цензура. І мають бути певні правила, які були би неприйнятними у звичайний мирний час, але зараз вони повинні бути обов'язковим атрибутом». Мабуть, це у нього сезонне...

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: