Підсумок тижня від Президента: попри російський ракетний терор є хороші новини

ВІДЕО 24.03.2024 Коментарі 0

Протягом тижня росія запустила по території України приблизно 190 ракет різних типів, майже 140 "шахедів" та приблизно 700 керованих авіабомб. Разом із тим партнери України надали нашій державі багатомільярдну підтримку. 

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відерзверненні

"Цей тиждень дав багато результатів у відносинах із партнерами. Євросоюз – рішення про Фонд допомоги Україні обсягом 5 мільярдів євро. Це суттєво підтримає наш захист. Є також і новий транш макрофіну від Євросоюзу – 4,5 мільярда євро. МВФ – є рішення про новий транш, майже 900 мільйонів доларів. Канада – є 2 мільярди канадських доларів макрофіну, прямої бюджетної підтримки. Є хороші результати і щодо пакетів оборонної підтримки – є й отримані пакети, і оголошені нові. Це артилерія, дрони, бронетехніка. Також щойно говорив із прем’єр-міністром Іспанії Санчесом. І щодо ППО для України – нам потрібно більше систем. Говорили й про нашу взаємодію з Іспанією на двосторонньому рівні та у європейських інституціях. Я вдячний Іспанії за незмінну підтримку та незмінну нашу спільну впевненість, що життя обов’язково має перемогти", - розповів глава Української держави.

Він також наголосив на головному: не втомлюватися, не збавляти активності, не втрачати віри в Україну.

- Ворог людського життя не має права виграти – путін не має права виграти. Він повинен втратити можливість ламати життя інших. І тільки це може стати основою спільної безпеки – наших людей, усіх європейців, усього світу. Дякую всім, хто з Україною! Слава всім нашим воїнам, усьому нашому народу! Слава Україні!

Фото – president.gov.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: