Як захиститися від небезпеки, що готує Верховна Рада, вирішуватимуть підприємці на Форумі у Львові

Економіка 26.06.2023 Коментарі 0

У вівторок, 27 червня, у Львові відбудеться Форум підприємців Львівщини (початок – о 17:00 за адресою вул. Коперника, 17, Палац мистецтв). Мета – не допустити прийняття у стінах Верховної Ради законопроєкту 8401.

«Держава має підтримувати малі бізнеси, а не створювати "зручні" онлайн-сервіси для закриття Фоп-ів під час війни! Важливий форум для представників малого та середнього бізнесу, організований Національною асоціацією підприємців України, основною метою якого буде обговорення законопроекту 8401, що повертає всі податки, перевірки і штрафи, від яких держава відмовилася на початку 2022», - написав на сторінці у FB громадський активіст і волонтер Юрій Кадіров.

За його словами, прийняття цього законопроєкту призведе в Україні до неминучої хвилі закриття підприємств і втрати важливої частки податків. А це не сприятиме наповненню державного бюджету!

Серед пунктів програми форуму, зокрема, відбудуться панельні дискусії і презентації експертів форуму, участь учасників у обговореннях, узгодження тексту звернення до Президента України, уряду та Верховної Ради.

Зареєструватися для участі можна за цим покликом.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: