Під час майбутніх президентських перегонів ліліпутін не акцентуватиме на війні

НОВИНИ 09.11.2023 Коментарі 0

Рашистський диктатор, «несподіване» висунення якого до участі у березневих виборах очікують з дня на день, уникатиме зайвого акцентування на війні в Україні під час передвиборчої кампанії.

До такого висновку прийшли фахівці Інституту вивчення війни(ISW). Аналітики зазначають, що за повідомленням росЗМІ бункерний дідок не буде концентрувати увагу своєї президентської кампанії 2024 року на війні в Україні, а швидше зосередиться на «стабільності росії» і критиці Заходу. Оголосити про свою передвиборчу кампанію бункерний дід нібито готується цього місяця.

За інформацією «Медузи», два близькі до кремля джерела повідомили, що президентська кампанія має на меті показати ліліпутіна як лідера, який зробив росію «островом спокою». Вони також стверджують, ніби рейтинги кремлівського карлика зростають після промов, у яких він критикує Захід. Тож рашапропаганда сприятиме цьому, щоразу частіше озвучуючи історії про «труднощі» в західних країнах і нібито нездатність Сполучених Штатів підтримувати Україну та Ізраїль одночасно.

Загалом тема війни без особливо гучних успіхів на фронті виглядає програшною для ліліпутіна. Тож її обговорюватимуть лише за умови якихось проривів, а не продовження «позиційної війни».

Як раніше вже писав ЗІФ, ліліпутін перестав хвалитися наступом на Авдіївку та заговорив про «активну оборону» на цьому напрямку.

Також за повідомленням рашаЗМІ, прокремлівська партія «єдіная расія» нібито усвідомила, що використання теми війни в Україні у її передвиборчій кампанії напередодні виборів до держдуми у вересні 2023 року було неефективною.

Втім, на думку аналітиків занепокоєння кремля і його партії влади щодо внутрішньої підтримки війни не свідчить про те, що ця партія або домінування ліліпутіна в російській політиці стикається із потенційною загрозою на майбутніх президентських виборах.

«Така підготовка кампанії, якщо вона відбудеться, подвоїть відмову ліліпутіна налаштувати російське суспільство на воєнний стан і може збільшити інформаційні витрати, необхідні для підтримки довгострокових військових зусиль в Україні», – вважають експерти.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: