Перша реакція з росії на поїздку Зеленського у Херсон

НОВИНИ 14.11.2022 Коментарі 0

Російські пропагандистські медіа почали реагувати на сьогоднішню поїздку Президента України Володимира Зеленського у звільнений український Херсон.

Зокрема, риа «новости» видало коротке повідомлення під заголовком «У кремлі нагадали Зеленському про приналежність Херсона». Текст фактично складається з одного речення про те, що путінський глашатай дмітрій пєсков «не став коментувати поїздку Зеленського до Херсона, але нагадав, що це територія рф».

Три дні тому, 11 листопада, коли російські терористичні війська остаточно покинули Херсон, залишивши по собі зруйновані котельні, електромережі, школи та розграбоване місто, пєсков переконував, що росія не шкодує про приєднання до рф Херсонської області. Попри відступ на лівий берег Дніпра, пєсков стверджував, що область «залишається частиною рф, тут немає і не може бути жодних змін», адже «спеціальна військова операція триває».

Тим часом прес-служба Президента України поширила на офіційних сторінках глави держави фотографії про зустріч Володимира Зеленського з мешканцями звільненого міста. Світлини якнайкраще дають відповідь на запитання «чий Херсон».

На запитання журналістів про те, навіщо було так ризикувати та їхати у Херсон, який перебуває у зоні досяжності російської артилерії, Президент жартома відповів: «А як же кавуни?» 

А потім доповнив: «Насправді всі ризикують. Ви ж теж тут. Важливо не тільки говорити й обіцяти. Ми дійсно повертаємося на свої звільнені території».

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: