Олена Зеленська не приїде до Львова на платне навчання вчителів – 600 грн за квиток

НОВИНИ 16.06.2023 Коментарі 0

Дружина Президента України Олена Зеленська не приїде до Львова на платне навчання для вчителів, що його організували ГС «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST». Вартість квитка – 600 грн.

«Найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього» від ГС «Освіторія» та Холдингу емоцій «!FEST» повертається. Захід відбудеться 22-23 червня у Львові», - сказано у повідомленні від 7 червня, що з'явилось на сайті Львівської міської ради.

Також у повідомленні сказано: «Серед спікерів заходу – Перша леді України Олена Зеленська, міністр освіти та науки Оксен Лісовий, голова ДСЯО Руслан Гурак, директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко, СЕО студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філліпов та ще майже півсотні українських і зарубіжних лідерів освіти та громадськості».

Також Львівська міська рада повідомила: «На учасників «Вчителів майбутнього» чекає близько 100 подій протягом 2-ох днів: панельні дискусії, презентації досліджень, лекції, майстерки, інтерактивні формати, неформальне спілкування, безлімітний та натхненний нетворкінг і безліч сюрпризів для учасників.

Головні теми заходу: подолання освітніх втрат, НУШ, дистанційне навчання, ментальне здоров'я учнів та вчителів, штучний інтелект, відбудова освіти і багато іншого.

Вартість квитка становить – 600 грн з учасника. За це гості отримують: право на відвідування всіх лекцій, майстерок і розважальної частини фестивалю протягом двох повних днів події».

Відтак, ми зателефонували до служби «Зв'язки з громадськістю» холдингу емоцій «!FEST» Тараса Маселка з проханням підтвердити участь Олени Зеленської, оскільки відомо, що дружина Президента не бере участь у платних акціях. За короткий час Тарас Маселко повідомив, що «в процесі перемовин Зеленська відмовила, її не буде». «Натомість буде міністр – Лісовий», - додав представник холдингу.

Справді після цієї розмови на сайті osvitoria.media (ГС «Освіторія») оперативно внесли зміну у повідомлення про платний освітній фестиваль, прибравши з переліку спікерів Олену Зеленську, залишивши міністра: «Серед спікерів заходу – міністр освіти і науки Оксен Лісовий, голова ДСЯО Руслан Гурак, директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко, СЕО студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філліпов та ще майже півсотні українських і зарубіжних лідерів освіти та громадськості».

Чому освітній фестиваль платний, адже для українського вчителя 600 грн – це таки чимала сума? На це питання Тарас Маселко відповів, що організатори довго вагалися щодо цього пункту, однак залучити донорів до проєкту не вдалось, а роботу лекторів треба оплатити.

Також Тарас Маселко повідомив, що у вартість не входить проживання. За його словами, на цей час вже продано 1 000 квитків.

Чи точно приїде міністр освіти та науки Оксен Лісовий, редакція «ЗІФу» не уточнювала.

Фото – Андрій Садовий з Оленою Зеленською у Львові / фейсбук Андрія Садового.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: