Окупанти схиляють українців до відвертої колаборації, - ІГНОРУВАТИ!

НОВИНИ 11.03.2022 Коментарі 0

Ілюстративне фото: ІА "ЗІФ"

 


Пропагандисти агресора розповсюджують на територіях, де зараз ведуться активні бої, листівки, у яких схиляють українців до відвертої колаборації та співпраці зі загарбниками. 

Не досягнувши успіхів у військовому плані, російські терористи, намагаються фейковими інформаційними атаками деморалізувати українське населення, яке чинить шалений спротив окупаційним військам.

Вчергове російські пропагандисти вирішили "розіграти карту" бандерівців та націоналістів. Зокрема, окупанти залякують мешканців територій , які вони тимчасово зайняли, "розправою з боку націоналістів за контакти з російськими військовими":

"Жители Украины!

Нам известно, что вы напуганы возможной расправой со стороны националистов за контакты с российскими военнослужащими. Россия пришла защитить Вас от этих радикалов и для этого нам нужна информация о их местоположении.

Они прячутся за Вашими спинами!

Вместе мы вернем Украине свободу!".

Щобільше, листівки, що поширюються російськими терористами, показують територію України без території тимчасового окупованого Криму.

Нагадаємо, що Верховна Рада України, ще 3 березня ухвалила закон, яким  передбачається суворе покарання для осіб, які допомагають російській агресії та підтримують її, в тому числі для тих, хто поширює ворожу пропагандистів.

04 березня текст законопроєкту №5144 — "Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність" було направлено на підпис Президенту України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: