Окупанти обирають життя: перший російський танк за винагороду передано Україні

НОВИНИ 22.03.2022 Коментарі 0

На фоні тотальних та всеосяжних втрат російської армії, розпочався процес передачі українській стороні бойової техніки з боку російських терористів. Одним із перших усвідомив безглуздість російської війни проти України танкіст, якого назвали "Міша".

Про це у власному дописі в мережі Фейсбук повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Зі слів радника МВС вдала операція по передачі російської бойової техніки в обмін на фінансову винагороду та гарантії безпеки мала місце кілька діб тому. Водночас він наголосив на тому, що відео з питань безпеки оприлюднювати не буде.

Кілька днів назад я написав, що є новини, які остаточно показують злам російської армії. Зараз можу вже розповісти. Хотів вам відео показати, але спецназівці попросили цього не робити, - повідомляється у дописі радника МВС

Також були озвучені кілька деталей стосовно того, як російський солдат здав українській стороні танк. Зокрема йдеться про те, що українськими правоохоронцями були ідентифіковані телефони, які використовували російські терористи. На ці номери здійснювалась активна розсилка смс-повідомлень щодо можливості здатись в полон та передати техніку.

Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди під'їхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали.

Озвучені радником МВС дані свідчать про те, що російський військовий, якого називають "Міша", залишився єдиним з екіпажу, в тому час як решта екіпажу втекла додому. Усвідомивши безальтернативність ситуації та ризик бути ліквідованим власним керівництвом, він прийняв рішення, яке зберегло йому життя.

Полонений російський військовий розповів про катастрофічну ситуацію із логістичним забезпеченням та тотальну деморалізацію у лавах російських терористів.

Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Завдяки тому, що російський окупант прийняв єдине правильне рішення – здатись та передати військову техніку українській стороні він отримає винагороду в розмірі 10 тисяч доларів та гарантії безпеки.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни та можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем, - підсумував Віктор Андрусів

Тому, попри архаїчний стереотип, "русские сдаются", та ще й з технікою.

Сподіваємось розумний вибір російського солдата стане прикладом для тисяч інших російських військових, яких путінський режим відправив помирати на території України.

Нагадаємо, що ймовірність того, що кожного російського терориста-окупанта, який прийшов на українську землю, буде знайдено та притягнуто до відповідальності максимально висока.

Про цифровий слід фактично кожного російського солдата, який дозволить українській стороні встановити не лише його особисто, а всіх членів сім'ї та родичів детально описано у матеріалі ІА "ЗІФ" "В ЦИФРОВОМ МИРЕ НЕ СПРЯТАТЬСЯ! РУССКИЙ СОЛДАТ СПАСИ СЕБЯ!"

Ілюстративне фото: Віктор Андрусів (FB)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: