Офіс Президента та Кабмін просять належно обслуговувати іноземних добровольців

НОВИНИ 18.10.2024 Коментарі 0

Благодійний фонд «Вільна Білорусь» звернувся до Офісу Президента України та Кабінету міністрів із пропозицією організувати в державних органах України роботу вузькопрофільних спеціалістів для надання допомоги (обслуговування) добровольців, які служать у Збройних Силах України. А також організувати роботу «гарячої лінії». Причина – неналежне виконання чиновниками своїх обов’язків.

«Останнім часом ми отримали низку звернень від добровольців про некомпетентність і байдужість до їхніх проблем з боку представників деяких державних структур, зокрема Державної міграційної служби. Через це добровольці, які служать у ЗСУ, не можуть оперативно оформити й отримати необхідні документи», - йдеться у поясненні.

На думку авторів звернення, поведінка чиновників може призвести до серйозних конфліктів, «навіть із трагічними наслідками». Адже багато воїнів страждають від посттравматичного синдрому.

Також таке ставлення до іноземних добровольців, зокрема, білорусів, «може негативно вплинути на імідж України та суттєво зменшити кількість іноземців, які хочуть вступити до лав ЗСУ».

Фото – ТГ-канал "Вільна Білорусь"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: