Обличчя московського патріархату: «хатинки» Паші-Мерседеса та піп, що освячував катів українського народу

НОВИНИ 04.04.2023 Коментарі 0

Мас-медіа оприлюднили дані реєстру фізичних осіб, згідно з якими скандальний «будиночок» намісника Успенської Києво-Печерської лаври Павла Лебедя є не єдиним його нерухомим майном.

За даними ресурсу Telegraf з посиланням на YouControl, загалом фізична особа Петро Дмитрович Лебідь володіє сімома об’єктами нерухомості, чотири з яких – на Київщині.

Журналісти відшукали будинок в селі Вороньків по вул. Українська, 127. Тут, у цьому ж селі, Лебідь має будинок на вул. Молодіжна, 46.

Також скандальний намісник має дві земельні ділянки (кадастрові номери 3220881701:01:003:0074 і 3220881701:01:003:0075). Ця нерухомість поблизу Києва коштує десятки мільйонів гривень.

До слова, саме у селі Вороньків Павло Лебідь перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, наміснику Успенської Києво-Печерської лаври Павлу Лебедю 2 квітня обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці. Йому інкримінують розпалювання релігійної ворожнечі, а також підтримку збройної агресії росії проти України.

СБУ опублікувала фото з місця обшуку помешкання Павла Лебедя. Йдеться про маєток по вул. Землянська, 10-А в Печерському районі столиці.

Згідно з даними Реєстру про нерухоме майно, площа будівлі становить 545 квадратних метрів, з яких житлова – 154 «метри». Площа ж самої земельної ділянки становить 0,1 га (тобто 10 соток).

Загальна площа будинку – понад 500 кв.м. За даними сайту Dom.ria, одна сотка на Печерську у квітні 2023 р. коштує від $49 тис. до $210 тис. (в залежності від розташування). Тобто, вартість 10 соток зараз може коливатися від $490 000 до $2 100 000.

До слова, доповнює образ московського патріархату ще одне повідомлення від Служби безпеки України про діяльність попа на Харківщині під час окупації рашистами Ізюмського району.

Колишній настоятель храму Ізюмської єпархії УПЦ (мп) благословляв російських військових під час тимчасової окупації частини Харківської області. Також, повідомляє у своєму ТГ-каналі СБУ,  протоієрей організував постановочну церковну ходу до Дня хрещення Київської Русі, до якої намагався залучити місцевих жителів. За даними контррозвідки СБУ, під час «заходу» він благословляв російських окупантів та освячував їхні колони військової техніки у Куп’янському районі. Увесь «процес» наказав своїм поплічникам фіксувати на відеокамеру для подальшого оприлюднення на кремлівських медіаресурсах.

Коли розпочався контрнаступ ЗСУ, піп зі сім’єю втік на територію рф. За заслуги перед «отєчєством» його призначили головним у православному приході Твєрської і Кашинської єпархії РПЦ.

За зібраними фактами слідчі СБУ розпочали кримінальне провадження за ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Нагадаємо, після звільнення земель від російських окупантів тільки біля Ізюма виявлено біля 450 поховань людей, які стали жертвами російської армії. Тоді кремлівська пропаганда заявляла про інсценування Україною цих жахливих картин.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: