Облгази забирають у Фірташа і повертають державі: Львівоблгаз у процесі переходу

Економіка 19.07.2023 Коментарі 0

Від сьогодні, 19 липня, до складу державної компанії "Нафтогаз" долучились ще три газорозподільні підприємства – АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз». Впровадження еталонного зразка роботи вимагає попереднього аудиту всіх сфер. Мета – нести відповідальність за кожен кубометр газу, дотримуватись фінансових і законодавчих зобов’язань та не допускати будь-яких зловживань.

Про це повідомили "Газмережі".

Додамо, що раніше йдеть про облгази, які раніше функціонували під брендом "Регіональна газова компанія" (РГК), що був афільований із Дмитром Фірташем.

Отже, тепер відповідальність за АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз» несуть дві компанії, що входять до складу Групи Нафтогаз: АТ «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» управляє активами, а ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «ГАЗМЕРЕЖІ») координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку та отримує належне ліцензіювання задля можливості надавати якісні послуги новим клієнтам.

Таким чином під егідою держави вже запрацювали Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії, які безперебійно надають послуги розподілу газу 1,2 млн родин, промислових і бюджетних установ. Паралельно тривають трансформаційні процеси на підприємствах в місті Харків, місті Кривий Ріг, а також Київському, Житомирському та Львівському облгазах.

Довідка.

ТОВ «Газорозподільні мережі України» було створено у вересні 2022р. рішенням Дочірньої Компанії «Газ України» НАК «Нафтогаз України» з метою упорядкування та гармонізації газорозподільної системи України під єдиним брендом «ГАЗМЕРЕЖІ».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: