Новим президентом Аргентини став довбанутий чувак. Це означає, що і в Арестовича є шанс

НОВИНИ 20.11.2023 Коментарі 0

"Одне з питань, яке ви ставите – це Арестович. Я насправді вже писав на цю тему, але сьогодні відбулась подія, яка дасть вам серйозне розуміння того, чому в Арестовича абсолютно реальні політичні перспективи – це новий президент Аргентини Хавьер Мілей".

Про це у телеграмі розмірковує радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів. Допис має назву "Дух епохи і Арестович". 

Віктор Андрусів: "Хто це такий (Хавьер Мілей)? З одного боку, це дуже потужний розумний економіст. Він майже все своє життя присвятив вивченню економіки: професор з 15 річним стажем, працював консультантом різних державних структур та приватних організацій, останні роки працював керівником економічних програм державного think tank. В нього понад 50 наукових публікацій і 10 книг в співавторстві. З 2018 року він був найбільш популярним експертом на телебаченні. 

Хавьер Мілей, GETTY IMAGES

З іншого боку – це в значній мірі “довбанутий чувак”. Так у нього була собака Конан, яка померла і він заплатив 50 тисяч доларів, щоб її клонувати. З цією собакою він познайомився 2000 років назад в Колізеї, коли вона була левом, а він – гладіатором. Він на повному серйозі називав собаку своїм сином, і розповідав, що вона дає йому ідеї для його стратегій і книг.Він також стверджує, що собака не помер, і він продовжує з ним спілкуватись. Також він стверджує, що спілкується з економістом Мюрреєм Ротбардом (помер в 1995) та письменницею Айн Ренд (померла 1982). Один журналіст, який розслідував особисте життя Мілея, стверджує, що в чаті своєму другу він написав, що бачив тричі воскресіння Христа, але не може про це говорити, бо подумають, що він божевільний. А взагалі будучи католиком він називає Папу Римського Франциска комуністом. Будучи лібертаріанцем – він виступає проти абортів.

І ось ця людина – виграла вибори в немаленькій такій Аргентині.

До чого це я? Так ось друзі, особливо ті, хто так тривожно і трепетно регулярно питає мене, що я думаю про Арестовича. Не важливо, що я думаю. Ви про нього постійно говорите, бо він цікавий, і чим більше несподіваних речей він говорить – тим цікавіший він вам. Хтось його боїться, хтось захоплюється, але він вам цікавий. А раз так – то в нього дуже не малі шанси на політику. 

Бо дух часу сьогодні – це бути цікавим, а не красивим, розумним чи правильним", - сказано у повідомленнні.

Нагадаємо, що ексрадник Офісу Президента України і блогер Олексій Арестович після звільнення почав різко критикувати свого ексроботодавця Президента України Володимира Зеленського і заявив, що балотуватиметься у президенти на наступних виборах.

Фото – tsn.ua. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: