Новий міністр оборони Великобританії обіцяє підтримку України

НОВИНИ 31.08.2023 Коментарі 0

Після відставки Бена Воллеса новим міністром оборони Великої Британії став Грант Шеппс. Про це повідомив британський прем’єр Ріші Сунак.

Цікаво, що це вже п'ята посада Шеппса в уряді за рік. Раніше Шеппс був міністром транспорту при Борисі Джонсоні, деякий час працював міністром внутрішніх справ при Ліз Трасс та міністром з питань бізнесу до того, як став міністром енергетичної безпеки при Ріші Сунаку. До слова, тепер прем’єрові потрібно знайти заміну Шеппсові на цій посаді.

Новий очільник міноборони позитивно ставиться до України. У квітні 2022 року Шеппс прийняв у себе вдома сім'ю українських біженців та їхнього собаку, які втекли від війни.

У своєму першому повідомленні в соцмережі Twitter після вступу на посаду новопризначений міністр оборони заявив про наміри продовжувати підтримку України.

«Приступаючи до роботи в міністерстві оборони, я з нетерпінням чекаю на можливість працювати з відважними чоловіками та жінками наших Збройних Сил, які захищають безпеку нашої країни. І продовжувати підтримку Великою Британією України в її боротьбі з варварським вторгненням путіна», - зазначив міністр.

Він також підкреслив, що хотів би віддати належне величезному внеску, який його попередник Бен Воллес зробив у оборону та глобальну безпеку Великої Британії за останні чотири роки.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: