Науковці НААН допомогли зібрати кошти на FPV-дрони для ЗСУ

НОВИНИ 29.04.2024 Коментарі 0

Науковці Національної аграрної академії наук України разом із її президентом Ярославом Гадзалом долучилися до роботи Благодійного фонду «Батальйон Волонтер». Разом вони збирали кошти на сучасні високоточні FPV-дрони. Цей вид зброї сьогодні суттєво підтримає українських воїнів на передовій.

Про це БФ «Батальйон Волонтер» повідомив на сторінці у FB.

До допомоги БФ «Батальйон Волонтер» безпосередньо долучився президент академії НААН Ярослав Гадзало. Вже незабаром, після закриття збору, ця зброя вирушить до наших захисників.

"Допомога на дрони камікадзе, які мінусують ворожі цілі на території держави агресора – безцінна. Ще раз висловлюємо подяку Ярославові Гадзалу, президенту академії НААН та науковцям за принципову патріотичну позицію та надану чисельну та систематичну благодійну допомогу під час російсько-української війни", - зазначили у фонді.

До слова, такі безпілотники активно використовують під час війни росії проти України. У навчених руках FPV дрони-камікадзе є високоточною зброєю, яка здатна уражати різну броньовану техніку і знищувати особовий склад ворога.

Фото із FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: