Нардепу із позивним "буратіно" оголосили підозру у державній зраді

НОВИНИ 13.11.2023 Коментарі 0

За матеріалами Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань чинний народний депутат України отримав підозру у державній зраді.

Йому інкримінують інформаційно-підривну діяльність на користь росфедерації. Він мав позивний «Буратіно» і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії (відоме як гру). Вочевидь, ідеться про Олександра Дубінського, якого українські правоохоронці останнім часом не випускають зі своєї уваги.

"Основне завдання цієї організації – розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація нашої держави на міжнародній арені. За це учасники угруповання отримували гроші від воєнної розвідки рф. За наявними даними, фінансування мережі сягало понад 10 млн американських доларів", - повідомляє пресслужба СБУ у своєму ТГ-каналі.

Задокументовано поширення ним фейків про вище військово-політичне керівництво України. Один із прикладів дезінформаційної роботи – розповсюдження фейків про нібито втручання українських високопосадовців у президентські вибори у США у 2019 році.

Злочинну організацію у вигляді агентурної мережі створив заступник начальника російського гру владімір алєксєєв. Вона діяла у столиці України. Операційне керівництво ворожої групи з території рф здійснював  заступник алєксєєва – алєксєй савін.

За даними українських слідчих, окрім народного депутата до складу ворожої групи входив екснардеп андрій деркач, який напередодні повномасштабного вторгнення рф втік за кордон.

Також до цієї агентурної мережі входив колишній прокурор Костянтин Кулик. Він мав позивний «Птичка» і наразі переховується від правосуддя за кордоном. Під час проведення інформаційних диверсій проти нашої держави Кулик публічно займався псевдоправовим «обґрунтуванням» фейків на користь кремля.

Підривну діяльність злочинної організації у Києві координував експомічник Деркача, колишній співробітник гру часів срср Ігор Колєсніков, який за матеріалами СБУ вже засуджений і відбуває покарання за державну зраду.

Наразі, на підставі зібраних доказів, Генеральний прокурор України повідомив учаснику злочинної організації – народному депутату – про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:
▪️ ч. 1 ст. 111 (державна зрада);
▪️ ч. 1 ст. 255 (створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній).

Підозру за цими ж статтями повідомили співробітникам російського гру алєксєєву та савіну, які створили злочинну організацію і займалися підбурюванням до державної зради, а також агентам рф: екснардепу Деркачу та експрокурору Кулику. 

Рашистським агентам загрожує до 15-ти років із конфіскацією майна.

Олександр Дубінський уже прокоментував у своєму ТГ-каналі інформацію про оголошену йому підозру.

"Прокоментую повністю сфабриковану підозру в держзраді, яка базується на абсолютній брехні вищих посадових осіб держави, яка дала команду закрити мене в СІЗО за критику Єрмака та Зеленського.

Матеріали слідства, як я й казав у своїх публічних виступах, базуються на порожніх заявах засудженого понад рік тому охоронця Деркача Котельникова, у якого вибили свідчення про те, що він чув, що людина з позивним "буратіно" це, мовляв, Дубінський", - написав, зокрема, нардеп.

Також читайте: ДБР та СБУ знову проводять обшуки в нардепа Дубінського: готують ще одну підозру

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: