Найбільше підприємство легкої промисловості Білорусі почало шити тільники для російської армії

НОВИНИ 19.09.2024 Коментарі 0

За інсайдерською інформацією, білоруська фабрика «8 марта», яка розташована в Гомелі, розпочала шити тільники для російської армії. Ця панчішно-трикотажна фабрика – одне з найбільших підприємств легкої промисловості Білорусі. Свого часу тут працювало понад 1 500 людей, а 72,88% акцій належало державі.

Це далеко не перше підприємство Білорусі, яке бере участь у постачанні продукції для російської армії. Зокрема, ВАТ «Завод Легмаш» у м. Орші займається обробкою компонентів для мінометів та бронепластин на користь міноборони росії.

Пропозицію розпочати випуск деталей для важкої військової техніки, яка згодом буде використана  в бойових діях на території України, також отримало керівництво мінського тракторного заводу (МТЗ). Військові сусідньої держави пообіцяли профінансувати створення нових цехів та купівлю обладнання для того, щоб розпочати виробництво необхідних їм компонентів озброєнь та техніки. 

 Також рогачівський завод «Діапроектор» виробляє приціли та прилади наведення для російської бронетехніки. Підприємство було змушене перейти на роботу у дві зміни, щоб задовольнити потреби росіян, а працівники отримали суттєві надбавки до зарплат.

Фото – скріншот з відео про гомельську фабрику «8 марта»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: