На західному кордоні - без ажіотажу

НОВИНИ 14.03.2022 Коментарі 0

Наразі майже в усіх пунктах перепуску західної ділянки кордону України відсутні накопичення пішоходів і транспортних засобів.

За минулу добу, 13 березня, державний кордон України на західній ділянці перетнуло майже 80 тисяч осіб та понад 15 тисяч транспортних засобів, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. Для порівняння, 5 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 133 тисячі осіб і понад 17 тисяч транспортних засобів.

 

Минулої доби Україну покинули понад 62 тисячі осіб, а прибуло понад 17 тисяч осіб. Майже 14 тисяч із прибулих – українці, більшість з яких чоловіки, що готові долучитися до протистояння з агресором. Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 248 тисяч наших співвітчизників.

Прикордонники нагадують, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі.

Прикордонники та митники максимально швидко оформлюють осіб на виїзд з України та оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України. За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 870 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Ілюстративне фото: ДПСУ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: