На широкі екрани виходить фільм про воїнів-іноземців Міжнародного легіону ГУР

Анонси 25.09.2024 Коментарі 0

Повнометражний документальний фільм «Одного літа в Україні» (Summertime in Ukraine) з’явиться восени в кінотеатрах від команди кінооб’єднання Вавилонʼ13. Стрічка розповідає про війну в Україні очима іноземних добровольців. Головні герої фільму – військові підрозділу Міжнародного легіону Головного управління розвідки МО України (ГУР), які виконують бойові задачі на найгарячіших напрямках фронту російсько-української війни.

Герої фільму – військові з різних куточків світу, зокрема: Великої Британії, Німеччини, Фінляндії, Австралії та США. Після 24 лютого 2022 року вони вирішили стати на захист України та долучилися до служби в ГУР. Автори фільму показали кадри їх бойової роботи, підготовку бійців під час тренувань на полігоні та роздуми героїв про життя та війну в Україні.

«Сюжет фільму розповідає про історії декількох добровольців. За час служби бійці стають справжніми друзями. Разом працюють, навчаються та відпочивають. Втім настає час випробувань для мужності і вмінь легіонерів. Місяці спекотного літа для них проходять непросто. А високий темп тренувань та служби витримують не всі новобранці. Тим часом із фронту надходять тривожні новини про наступ росіян. Як розвиватиметься їхня доля та які виклики стоять перед іноземцями в Україні – дивіться у кіно», - йдеться у пресрелізі про кінострічку.

Трейлер до фільму Вавилонʼ13 виклав на своєму YouTube-каналі і сторінці у FB.

Отримати додаткову інформацію можна у керівниці комунікацій кінообʼєднання Вавилонʼ13 Марії Кравченко:
тел. 0990545905

[email protected] 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: