На росії активізувався рух опору на залізниці

НОВИНИ 04.01.2023 Коментарі 0

У ніч на 4 січня у росії партизани вчергове зупинили рух цивільних потягів і військових ешелонів на ділянці Транссибірської залізниці у районі красноярська. Від початку нового року це вже щонайменше шостий інцидент на російській залізниці.

Про активізацію партизанів на території росії повідомило Головне управління розвідки міністерства оборони України.

За інформацією українських розвідників, знищення обладнання на залізниці у різних регіонах росії призводить до порушень у графіках руху військових ешелонів.

Минулого, 2022, року зафіксовано 4 десятки таких випадків. Також рейкові партизани знищували залізничні трансформатори та локомотиви. На думку українського ГУР, їхня активність суттєво зросла після оголошення путінським режимом так званої часткової мобілізації.

У майбутньому кількість таких інцидентів тільки збільшуватиметься. Режим путіна вирішив іти у війні проти України до кінця та готує нову хвилю мобілізації. Знищення щодоби в Україні по 500-700 росіян (плюс щонайменше до тисячі поранених) змушуватиме російські військові комісаріати постійно шукати нових жертв для «могилізації». Тим, хто не встигнув утекти, доведеться або погоджуватися померти в Україні, або ж бути зацькованим zомбованими «согражданамі» та відсидіти у в’язниці. І лише невелика кількість чинитиме спротив саботажем і підпалами.

У травні 2022 року низка інцидентів на залізничних коліях рф трохи зірвала логістичні плани російській армії. Відповідальність за ці диверсії взяв на себе рух «Стоп вагони».

Організація має свій телеграм-канал і сайт, де інструктує як правильно та безпечно здійснювати диверсійні дії навіть наодинці.

До речі, у своєму ТГ-каналі ініціатори російської групи «Зупини вагони» так прокоментували диверсію на Транссибірській магістралі: «Сьогодні вночі знову палахкотіло на Транссибі. Пригадуєте, що ми писали про замовчування роботи опору в (російських, - ЗІФ) ЗМІ? Так ось. Вгадайте, хто опублікував відео? Українська військова розвідка. А у наших все тихо і гладко».

Сприятиме протистоянню путінському режиму і створена у листопаді минулого року Громадянська рада. Це російське політичне об'єднання набирає добровольців до лав національних підрозділів у складі ЗСУ. Зокрема, Російського добровольчого корпусу, регіональні та національні організації цивільного опору.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: