Російські добровольці зі ЗСУ підбили підсумки у війні проти путінської армії

НОВИНИ 03.01.2023 Коментарі 0

Російський добровольчий корпус (РДК) опублікував допис, у якому підбив підсумки своєї діяльності у складі Збройних Сил України. Як випливає із тексту, РДК має тисячі прихильників не тільки серед тих, хто емігрував з території російської федерації, але й усередині росії.

Спроби організувати російський рух із добровольців, які би воювали як окрема структура проти путінського режиму та його армії в Україні, тривали протягом «восьми горезвісних років війни».

«Нам удалося… створити бойовий підрозділ з навіженої партизанської банди, в якій і ветерани 2014-го, і зовсім недосвідчені новачки взяли до рук зброю за майбутнє свого народу та за свободу українців, не отримуючи за це грошей, пільг та статусу, - йдеться у тексті на сайті Telegraph. - З перших днів повномасштабної війни. Російський Добровольчий Корпус зараз – це злагоджений підрозділ із чіткою структурою, вертикальними та горизонтальними зв'язками, офіційно частина ЗСУ, наші бійці, російські бійці, забезпечені заробітною платою, мають контракти та військові квитки. Нас постачають великі волонтери та підтримує російська еміграція, в особі сотень і тисяч наших прихильників, у тому числі й усередині РФ. Наша підготовка – це плід праці найкращих інструкторів і фахівців, а наша мотивація – стояти на смерть за зневажену честь російського народу та за життя наших братів-слов'ян».

У РДК також згадали про взаємодію із Громадянською радою, утвореною на початку листопада минулого року. Організація сприяє поповненню лав підрозділу добровольцями із країн Європи та інших регіонів. У російську Громадянську раду входять діячі дев'яти регіонів РФ. Зокрема, представники Кавказу, чотирьох зауральських областей і трьох областей європейської географічної частини Росії. Російських добровольців фахово готують за сприяння командування ЗСУ. Окрім того, Громадянська рада взяла на себе функції правового захисту.

У РДК вірять, що вороги отримають ще чимало сюрпризів.

«Із небес на нас дивляться наші загиблі товариші, бійці Російського Добровольчого Корпусу і всі ті, хто віддав своє життя в боротьбі з чумою необільшовизму та євразійства, що вразили нашу Батьківщину, а тому ми не зупинимося ні в 2023 році, ні в наступні роки, скільки би не тривала війна із багряним від слов’янської крові Кремлем. Ми вступаємо в Новий Рік і докладемо всіх зусиль, щоби він став роком Перемоги», - йдеться у тексті.

Минулого, 2022, року, бійці РДК воювали на багатьох ділянках фронту:

- партизанська активність в Ірпені та Бучі;

- бої за Мощун;

- вилазки до Чернігівської та Херсонської областей;

- чотиримісячна активна оборона стаціонарної ділянки фронту на передових позиціях спільно з побратимами з 98-го батальйону ТрО «Азов Дніпро» у Запорізькій і Донецькій областях;

-висадка та контрдиверсійна робота на острові Зміїний;

-диверсійна діяльність і виконання спеціальних завдань на Південному напрямку разом із воїнами «Братства»;

- робота зі зубастим богом-машиною HIMARS;

 - організація підпільних осередків на території РФ, курування їхньої партизанської діяльності.

Російський добровольчий корпус – підрозділ Збройних Сил України, сформований у серпні 2022 року. Входить до Інтернаціонального легіону ТрО України. Корпус сформовано з етнічних російських емігрантів, що проживають на території України, а також у інших європейських країнах. Одним із найвідоміших є Ілля Богданов – колишній офіцер федеральної прикордонної служби фсб рф перейшов на бік України у липні 2014 року.

У складі ЗСУ також воюють представники легіону «Свобода Росії». Підрозділ сформований з російських військовополонених і добровольців, які перейшли на бік України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: