На окупованих територіях рашисти тероризують і вбивають місцеве населення

НОВИНИ 29.02.2024 Коментарі 0

На окупованих рашистами територіях останнім часом побільшало випадків криміналу та помітно виріс рівень насильства з боку військових стосовно місцевого цивільного населення.

Нещодавній випадок у Єнакієве свідчить, що росіянці не вважають місцевих за людей і готові їх показово «карати» аж до смерті – якщо вони матимуть сміливість сказати бодай одне криве слово «освободітєлям».

У селищі Корсунь, що на території Єнакієвого, 25 лютого на вулиці знайшли труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. За офіційною інформацією, загиблий – Юрій Миколайович Єфімов, 1967 р.н. Особливу увагу привернули численні травми – відкрита черепно-мозкова травма, перелом склепіння основи черепа та забій головного мозку. Вони свідчать про надзвичайну жорстокість того, хто вчинив цей злочин, пише видання Respublica.

Загалом, як виявилося – нічого дивного. Адже затриманий за підозрою у вчиненні цього вбивства росіянський військовослужбовець Максим Зайцев, 1977 р.н., уродженець м. Кірова, у своєму «активі» вже має судимості за крадіжку, розбій, хуліганку й угон. Тепер у нього на черзі ще й убивство.

За інформацією, отриманою від мешканців селища Корсунь, журналістам видання вдалося з’ясувати, що цей випадок – геть не поодинокий при спілкуванні росіянських вояків з місцевими донетчанами. Однак лише дуже незначна кількість таких трафунків стає відома на загал.

У цьому конкретному випадку відомо, що причиною такої мегажорстокості стало різне сталення до т. зв. «спєцапєрациі» зі сторони вояка рф Зайцева і місцевого мешканця Єфімова. Тож після запеклої суперечки Зайцев завдав своєму візаві травму, що несумісна з життям та незаконно присвоїв особисті речі потерпілого.

Трохи дивно, але конфлікти між рашистськими вояками і цивільними на Донбасі (які свого часу кликали росію до себе) відбуваються саме на ґрунті повномасштабного вторгнення. Звісно, що з більш як 26,7 тис. скарг на рашабойовиків за жорстокі дії щодо мирного населення за останні два роки (дані Міжнародного комітету захисту прав людини) лише певна частина випадків припадає на східні регіони. Тим не менше, ця проблема з часом лише зростатиме.

Зрештою, чимало таємниць та наслідки жорстоких злочинів рашистів ми і решта світу зможемо дізнатись хіба що після закінчення цієї кривавої загарбницької війни.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: