На московії кдб-фсб дозволять проводити обшуки без санкції суду

НОВИНИ 16.05.2023 Коментарі 0

На болотах силовики щоразу більше звіріють, відверто плюючи навіть на свої закони. Так у фсб розробили інструкцію щодо проведення обшуків без рішення суду та залучення понятих.

Як повідомляє інформагенція ТАСС, у випадках, «які не терплять зволікання та можуть призвести до скоєння тяжкого чи особливо тяжкого злочину» відомство може обшукувати будинки, квартири, транспортні засоби тощо фактично на власний розсуд.

При цьому фсб лише необхідно повідомити суд про такі обшуки протягом доби. Для такого обшуку достатньо «мотивованої ухвали» одного з керівників органу безпеки.

Окремий пункт відповідного наказу стосується обмеження прав громадян на недоторканість житла та нерухомості. Також феесбешники отримують право вилучати підозрілі предмети, документи чи матеріали – лише треба буде це записати у протокол.

Доноси є, неблагонадійних виявляють, обшуки можуть проводити фактично без жодних підстав, а садять людей хоч за вподобайку у соцмережі, хоч за приватну розмову подружжя в ресторані. Отже, 1937-й прийшов на московію знову, в усій своїй смертоносній «красі». Фактично ліліпутіну залишилося ще обезголовити військову верхівку, повернути масові розстріли «ворогів народу» та відновити ГУЛАГи…

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: