На допомогу заблокованим поляками вантажам прийде "Укрзалізниця"

НОВИНИ 07.12.2023 Коментарі 0

В "Укрзалізниці" планують налагодити системне переправляння через українсько-польський кордон потягів з фурами.

Про це із посиланням на заступника директора департаменту комерційної роботи "Укрзалізниці" Валерія Ткачова повідомляє ТГ-канал Україна Online. Зараз українська та польська сторони узгоджують деякі технічні питання. 

Таким чином українські експортери намагаються вирішити проблему з перетином кордону вантажівок, який ось як уже понад місяц блокують польські перевізники. За цей час лік заблокованих фур іде на тисячі, а вантажів, у тому числі гуманітарних і військового призначення – на десятки тисяч тонн. 

Видання The New York Times, наприклад, констатує, що через блокаду поляками кордону виникнули проблеми із постачанням військових вантажів на передову. Про це американські журналісти дізналися із розмови з українським військовим Олександром. Його підрозділ очікує на два прилади нічного бачення, що застрягнули на кордоні. 

"Щоби блокувати кордони країни під час повномасштабного вторгнення, поляки повинні бути повністю відірвані від реальності, і в такий спосіб вони також омивають руки у крові людей, які чекають на необхідну допомогу", - цитує NYT українського воїна.

Також читайте: Війна в умовах війни: у Польщі конкуренція за ринок перевезень ЄС переросла в антиукраїнську кампанію 
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: